Η ΕΡΤ βάζει εμπόδια στον κόσμο της ΑΕΚ - Ορισμός πρόκληση για την πρεμιέρα με την Καρδίτσα!

Η ΕΡΤ βάζει εμπόδια στον κόσμο της ΑΕΚ - Ορισμός πρόκληση για την πρεμιέρα με την Καρδίτσα!
Photo Credits: INTIME

Έντονη δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ από τη στάση της ΕΡΤ που συνεχίζει τα περυσινά και φέτος

Για άλλη μια φορά η ΑΕΚ γίνεται μάρτυρας των απίθανων επιλογών της ΕΡΤ και του ΕΣΑΚΕ. Το πρόβλημα είχε παρατηρηθεί από την περσινή χρονιά και τις δύσκολες ώρες που έβαζαν τους τηλεοπτικούς αγώνες της Ένωσης, κάτι που θα περίμενε κανείς να αλλάξει φέτος.

Αντίθετα μόλις από την πρώτη αγωνιστική, η ΑΕΚ καλείται να παίξει Κυριακή στις 19:15 στα Λιόσια, ενώ στις 21:15 υπάρχει το κρίσιμο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη. Μπορεί να μην πέφτουν την ίδια ώρα, αλλά όποιος θέλει να δει και τους 2 αγώνες είναι αδύνατον να προλάβει και να πάει στα Λιόσια και να γυρίσει σπίτι του, να παρακολουθήσει το ποδόσφαιρο.

Από την ΑΕΚ υπάρχει μια έντονη δυσαρέσκεια, καθώς ήθελαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να έχουν τον κόσμο της ομάδας στο πλάι τους και για αυτό έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αλλάξει είτε η ώρα, είτε η ημέρα του αγώνα. Αρχικά, οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν να αλλάξουν και να παίξουν στην ώρα του Ιωνικός-Κολοσσός Ρόδου (Σάββατο, 17:00), με την ΕΡΤ όμως να είναι ανένδοτη, με την δικαιολογία ότι η ΑΕΚ είναι εμπορική ομάδα και θέλουν να την έχουν στο prime time.

Ο αγώνας του Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάει Κυριακή για διάφορους λόγους, οπότε οριστικά η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να παίξει την Κυριακή στις 19:15, με τον κόσμο της να πρέπει να διαλέξει ποια από τις 2 ομάδες του θα παρακολουθήσει.

Αυτό, είναι άλλη μία έλλειψη σεβασμού προς την «Βασίλισσα», που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ πέρσι από τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων της, ενώ και φέτος δεν φαίνεται να αλλάζει η αντιμετώπιση της.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X