ΑΕΚ: Να εκμεταλλευτεί την διακοπή και να επιστρέψει πανέτοιμη!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ Αλέξης Αλβανός θέλει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται το διάστημα της διακοπής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέτυχε το τρία στα τρία στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με την πρώτη διακοπή να έρχεται σε ένα καλό σημείο για την «Ένωση».

Τα πρώτα παιχνίδια ανέδειξαν τις αδυναμίες της ομάδας και το διάστημα των δύο εβδομάδων που ακολουθεί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για το «κιτρινόμαυρο» τμήμα για να δώσει το βάρος και να βελτιώσει ακόμα περισσότερα τα κακώς κείμενα που διαπίστωσε ο Αλέξης Αλβανός. Ο προπονητής της ΑΕΚ και οι συνεργάτες του θέλουν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο το αγωνιστικό κενό που υπάρχει έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμη στην επανέναρξη όπου την περιμένουν δυνατά παιχνίδια με Διομήδη στο πρωτάθλημα αλλά και το πρώτο ευρωπαϊκό απέναντι στην Χάρι Απ. Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα ενώ οι προπονήσεις διεξάγονται χωρίς τους πέντε διεθνείς. Πάντως την παρασκευή η ΑΕΚ θα δώσει ένα δυνατό φιλικό με την Εθνική Ανδρών το οποίο θα αποτελέσει ένα χρήσιμο τεστ και για τις δύο ομάδες. Να θυμίσουμε πως η 4η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Διομήδη στο ντέρμπι κορυφής μιας και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει το απόλυτο στις πρώτες αγωνιστικές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X