Συσκέψεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ για όσα έγιναν στις εξέδρες στο πρώτο ματς στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Συσκέψεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ για όσα έγιναν στις εξέδρες στο πρώτο ματς στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να λύσει το προσεχές διάστημα όλα τα λειτουργικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο πρώτο ματς στο νέο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έδωσε το πρώτο της παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» μπροστά σε περίπου 33.000 οπαδούς της, σε μία ατμόσφαιρα που δεδομένα θα μείνει στην Ιστορία για τις εικόνες που είδαμε άπαντες και «ταξίδεψαν» σε όλο τον πλανήτη.

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ έγιναν και χθες και σήμερα συσκέψεις για το πρώτο ματς στο νέο γήπεδο. Για ζητήματα και προβλήματα λειτουργίας του γηπέδου, όπως και για τα έντονα παράπονα που έχουν γίνει από φιλάθλους για συγκεκριμένα θέματα (φίλαθλοι στα σκαλιά και είσοδο υπεράριθμων φιλάθλων σε εξέδρες κ.α.). Παράλληλα, η ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και έχουν συζητήσει τα στελέχη της όλες τις προοπτικές και λύσεις πάνω στο κάθε τι, ώστε να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις.

Στόχος είναι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (16 Οκτωβρίου) να υπάρχει σαφής βελτίωση, και ειδικότερα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (30 Οκτωβρίου) τα πάντα να λειτουργούν σε μεγάλο βαθμό άψογα μέσα στην «Αγιά Σοφιά-ΟPAP Arena». Επίσης κουβέντα έγινε και για τον χλοοτάπητα και την κατάσταση και θα γίνουν όλα όσα πρέπει τις επόμενες ημέρες για να βελτιωθεί η εικόνα του.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X