ΑΕΚ: Συνάντηση Βούρου με Πατούλη και Δημόπουλου για την αναβάθμιση της Νέας Φιλαδέλφειας

ΑΕΚ: Συνάντηση Βούρου με Πατούλη και Δημόπουλου για την αναβάθμιση της Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος είχε συνάντηση για την ανάπτυξη της γειτονιάς της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, φέρνει σημαντική ανάπτυξη στην περιοχή.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δήμαρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρου, με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γ. Δημόπουλο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

Η Χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής του νέου σύγχρονου πολυχώρου – ΚΑΠΗ στην καρδιά της Νέας Φιλαδέλφειας επί της Λ. Δεκελείας.
Υπενθυμίζουμε πως η κατεδάφιση του ακινήτου επί της Λ. Δεκελείας 116 & Επταλόφου (Στρούγκα) εκκρεμούσε για περισσότερα από 10 χρόνια, και πραγματοποιήθηκε από την Δημοτική μας Αρχή στις 05 Αυγούστου του 2021. Πλέον είμαστε σε θέση να πούμε πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των εργασιών για ένα ακόμη μεγάλο – εμβληματικό έργο στην πόλη μας.

Η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την χρηματοδότηση έργων αναβάθμισης ανοιχτών αθλητικών χώρων σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

Η χρηματοδότηση του έργου δημιουργίας εγκαταστάσεων συστημάτων βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων τόσο στο κέντρο όσο και στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Η Δημοτική μας Αρχή έχει σχεδιάσει να τοποθετήσει βυθιζόμενους κάδους αντικαθιστώντας τους συμβατικούς (πράσινους, μπλε, καφέ) σε 40 σημεία της πόλης (με χωρητικότητα 5000 – 6000 lt, όταν ο μεγαλύτερος συμβατικός κάδος έχει χωρητικότητα 660 -1100 lt). Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τους προσεχείς μήνες και στοχεύει αφενός στη μείωση της ποσότητας των απορριμμάτων τα οποία καταλήγουν σε ταφή και αφετέρου στην λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του Δήμου μας.

Η δημιουργία – διαμόρφωση του νέου ασφαλούς κυκλοφοριακού κόμβου στην συμβολή των οδών Σοφούλη, Πίνδου και Φιλαδελφείας (Ι. Ν. Κοσμά Αιτωλού Ν.Φ.).

Ενημερώνουμε επίσης τους συμπολίτες μας πως ήδη έχει υπογραφεί η σχετική προγραμματική σύμβαση και βρίσκεται σε φάση υλοποίησης το έργο της επισκευής της γέφυρας στην Οδό Βρυούλων επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τέλος τονίστηκε η αναγκαιότητα επίσπευσης των απαιτούμενων ενεργειών από τον ανάδοχο και την Περιφέρεια, για την έναρξη των εργασιών και την όσο το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου της αντιπλημμυρικής θωράκισης και προστασίας της συνοικίας της Αγ. Μαρίνας (συλλεκτήρας Σ7).

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, για την έως σήμερα εξαιρετική συνεργασία τους, που έχει ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση ορισμένων μεγάλων και ιδιαίτερα σημαντικών έργων για την πόλη, όπως για παράδειγμα η Υπογειοποίηση των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου & Φωκών, καθώς και η ολοκλήρωση του 3ου Λυκείου της Ν.Φ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X