ΑΕΚ: Ο Αλμειδα έχει ήδη το πρώτο δίλημμα για το Χαριλάου

ΑΕΚ: Ο Αλμειδα έχει ήδη το πρώτο δίλημμα για το Χαριλάου
Photo Credits: INTIME

Μια από τις δύσκολες αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει ο Αλμέιδα για την βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς με τον Άρη θα είναι στη θέση του «κόφτη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πάρει ο Ματίας Αλμέιδα οριστικές αποφάσεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Άρη. Άλλωστε σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα για δουλειά, μετά το ματς της Δευτέρας και το χθεσινό ρεπό.

Όμως η αλήθεια είναι πως ήδη από σήμερα φάνηκε, πως μια από τις δύσκολες και περίπλοκες αποφάσεις που θα κληθεί να πάρει ο Αλμέιδα, για την ενδεκάδα του κυριακάτικου παιχνιδιού, θα αφορά την θέση του “κόφτη”. Και φάνηκε από σήμερα, διότι ο Γενς Γιόνσον επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις, έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα και ως εκ τούτου είναι και πάλι ετοιμοπόλεμος και διαθέσιμος.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια του κειμένου

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X