Το μυστικό του Ελίασον

Το μυστικό του Ελίασον
Photo Credits: INTIME

Ο Σουηδός εξτρέμ έδωσε δυο ασίστ με δυο σέντρες στο ματς με τον Ιωνικό και αυτό δεν βγήκε τυχαία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο δυνατό στοιχείο στην συστατική επιστολή που συνόδευε τον Νίκλας Ελίασον όταν ήρθε στην Αθήνα και στην ΑΕΚ, ήταν οι συστημένες σέντρες του. Άλλωστε μ’ αυτές τις σέντρες, ο Σουηδός εξτρέμ έχει βάλει στα στατιστικά του τις τριπλάσιες ασίστ από γκολ.

Ήδη στο προχθεσινό ματς με τον Ιωνικό, ο Ελίασον έδωσε ασίστ και στον Λιβάι Γκαρσία και στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Και οι δυο, από γλυκιές σέντρες. Και οι δυο από δεξιά. Όλο αυτό δεν έχει προκύψει καθόλου τυχαία. Είναι αποτέλεσμα σκληρής καθημερινής δουλειάς. Κάτι που φάνηκε και στη σημερινή προπόνηση.

Ο Ελίασον ήταν στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που ακολούθησαν σήμερα στα Σπάτα ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα, καθότι ήταν στους βασικούς στο ματς της Δευτέρας με τον Ιωνικό. Όμως όταν ολοκληρώθηκε αυτό το πρόγραμμα, ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, δεν πήγε στα αποδυτήρια. Μάζεψε μπάλες και με τα χέρια του και με τα πόδια του και πήγε στην δεξιά πλευρά του γηπέδου, έξω από την περιοχή.

Χωρίς αντίπαλο και χωρίς τερματοφύλακα ή συμπαίκτη στην περιοχή, ο Ελίασον έκανε μόνος του ατομική δουλειά στις σέντρες. Είτε με προσποίηση, είτε με αλλαγή κατεύθυνσης, ο Σουηδός έκανε σέντρες μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Κυρίως με το δεξί του πόδι, αλλά και κάποιες με το αριστερό. Και οι περισσότερες εξ αυτών, ήταν… γλυκές, όπως αυτές που κατέληξαν σε ασίστ στο ματς με τον Ιωνικό.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X