Μπορμπόκης στο ENWSI TV: «Η "Αγιά Σοφιά" θα εκτοξεύσει την ΑΕΚ - Φοβερός Ελίασον, τι πρέπει να γίνει με τον Μάνταλο» (VIDEO)

Μπορμπόκης στο ENWSI TV: «Η "Αγιά Σοφιά" θα εκτοξεύσει την ΑΕΚ - Φοβερός Ελίασον, τι πρέπει να γίνει με τον Μάνταλο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Βασίλη Μπορμπόκη για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπορμπόκης για ακόμα ένα βράδυ στο ENWSI TV.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και τη Νέα Φιλαδέλφεια τη Δευτέρα και ο Βασίλης Μπορμπόκης είναι από τους πιο κατάλληλους να μιλήσουν για αυτό το γήπεδο και την επιστροφή της Ένωσης. Η εικόνα της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα κόντρα στον Ιωνικό ήταν πολύ καλή καθώς κατάπιε τον αντίπαλο με τη βοήθεια του κόσμου.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης και προπονητής, ανέφερε ότι το νέο γήπεδο, η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» θα εκτοξεύσει τον Δικέφαλο αγωνιστικά σε συνδυασμό με την ποιότηα που διαθέτει. Αναφέρθηκε στο πόσο καλή εικόνα είχαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν με τον Ιωνικό και στάθηκε στον Νίκλας Ελίασον και τον Πέτρο Μάνταλο.

Ο πρώτος έκανε μια πολύ καλή και πειστική εμφάνιση πείθοντας πως μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στα άκρα, ενώ ο Μπορμπόκης στάθηκε στο τι πρέπει να γίνει με τον πρώην αρχηγό της ΑΕΚ και την αξιοποίησή του.

Η εκπομπή του ENWSI TV με τον Βασίλη Μπορμπόκη:

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X