Ζόκε: «Σπάνια συναντάς στη ζωή μεγαλύτερη φιγούρα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη» (ΦΩΤΟ)

Ζόκε: «Σπάνια συναντάς στη ζωή μεγαλύτερη φιγούρα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

«Σπάνια συναντάς στη ζωή μεγαλύτερη φιγούρα από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη», ανέφερε στο Instagram ο γλύπτης του ατσάλινου δικέφαλου αετού.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Σπάνια συναντάς στη ζωή μεγαλύτερη φιγούρα από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη».

Το εγκώμιο του  Δημήτρη Μελισσανίδη έπλεξε σε ανάρτησή του στο Instagram ο γλύπτης του ατσάλινου δικέφαλου αετού στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», Γκάμπορ Μίκλος Ζόκε.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στην παρουσία του στα εγκαίνια του Ναού. «Είχα τη χαρά να παρευρεθώ στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ. Μετά από 20 χρόνια ο σύλλογος έχει επιτέλους το δικό του γήπεδο για να παίξει σε ένα υπερσύγχρονο στάδιο του ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες», ανέφερε.

Για να σπεύσει στη συνέχεια να αναφερθεί στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Είχα τη μεγαλύτερη τιμή που μπορούσα, να λάβω ένα αναμνηστικό μετάλλιο από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη για το γλυπτό μου, τον Αετό της ΑΕΚ. Σπάνια συναντάς στη ζωή μεγαλύτερη φιγούρα από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ. Με συγκίνησε πραγματικά αυτή η χειρονομία που τη μεγάλη του μέρα σκεφτόταν ακόμα και εμένα. Το μετάλλιο, τα εγκαίνια και αυτή η πράξη αγάπης και καλοσύνης θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου», επισήμανε ο Ζόκε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabor Miklos Szoke (@gabormszoke)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X