ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το ΑΕΚ after με ανάλυση Μπορμπόκη και Καζαντζόγλου! (VIDEO)

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το ΑΕΚ after με ανάλυση Μπορμπόκη και Καζαντζόγλου! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Μπορμπόκης αναλύει στο ENWSI TV το ιστορικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ENWSI TV  είναι εδώ με τον… δικό της σχολιαστή.

Στο AEK after σήμερα ο Βασίλης Μπορμπόκης. Η εκπομπή ανάλυσης του enwsi.gr σήμερα Τρίτη 22:00-00.00, στο κλείσιμο της αγωνιστικής θα είναι εδώ για τα πάντα γύρω από την Ένωση.

Απόψε, ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και προπονητής θα σχολιάσει μαζί με τον Σταύρο Καζαντζόγλου το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια, απέναντι στον Ιωνικό.

Φέτος, είναι η χρονιά της ΑΕΚ. Είναι η χρονιά του enwsi.gr και μαζί θα ζήσουμε κάθε στιγμή Μείνετε συντονισμένοι Το κανάλι του ENWSI στο YouTube εκτοξεύεται!

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το ΑΕΚ after με ανάλυση Μπορμπόκη και Καζαντζόγλου!

Ο Βασίλης Μπορμπόκης αναλύει στο ENWSI TV το ιστορικό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό:

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X