Ο Τραμπ μήνυσε το CNN για συκοφαντική δυσφήμιση - Ζητά αποζημίωση 475 εκατ. δολαρίων!

Ο Τραμπ μήνυσε το CNN για συκοφαντική δυσφήμιση - Ζητά αποζημίωση 475 εκατ. δολαρίων!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε βάρος του δικτύου CNN, αξιώνοντας αποζημίωση 475 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στη μήνυση που κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Φλόριντα, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος υποστηρίζει ότι το τελευταίο διάστημα το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο έχει κλιμακώσει μια εκστρατεία συκοφαντίας εναντίον του, επειδή φοβάται ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Το CNN επιχείρησε να πλήξει τον Τραμπ «με μια σειρά από ολοένα και πιο σκανδαλώδεις, ψευδείς και δυσφημιστικές ταμπέλες, όπως “ρατσιστής”, “λακές των Ρώσων”, “στασιαστής” και εσχάτως “Χίτλερ”», αναφέρουν οι δικηγόροι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στην μήνυση που κατέθεσαν στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Φορτ Λότερντεϊλ.

«Πέρα από την απλή επισήμανση οποιασδήποτε αρνητικής πληροφορίας για τον ενάγοντα και την αγνόηση όλων των θετικών πληροφοριών γι’ αυτόν, το CNN επιδίωξε να χρησιμοποιήσει τη μαζική επιρροή του -υποτίθεται ότι είναι μια «έμπιστη» πηγή ειδήσεων – για να δυσφημήσει τον ενάγοντα στο μυαλό των θεατών και των αναγνωστών του», αναφέρεται επίσης στην μήνυση.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X