Ακόμα ένα προκλητικό μήνυμα προς την ΑΕΚ με τη διαιτησία του Φωτιά!

Ακόμα ένα προκλητικό μήνυμα προς την ΑΕΚ με τη διαιτησία του Φωτιά!
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας είδε ξανά τα παράδοξα με τη διαιτησία του Φωτιά στο ΑΕΚ - Ιωνικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα ματς γιορτή, ένα ιστορικό παιχνίδι έγινε χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρώτος… άτυχος φιλοξενούμενος στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ήταν ο Ιωνικός που από το πρώτο λεπτό βίωσε την ορμή που δίνει ένα τέτοιο γήπεδο σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε και ο Βασίλης Φωτιάς από τον σύνδεσμο Πέλλας καθώς το παιχνίδι δεν του βγήκε όπως θα ήθελε. Και παρά το εορταστικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των κιτρινόμαυρων, δεν πρέπει να μπει κάτω από το… χαλάκι η πρόθεση που έδειξε ο Φωτιάς με όσα σφύριζε και κυρίως με όσα δεν σφύριζε.

Για να τα λέμε όλα. Είναι εμφανές σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές της Super League πως υπάρχει εντολή για λιγότερα σφυρίγματα σε όλα τα ματς με την ελπίδα πως δεν θα διακόπτεται συχνά ο αγώνας και θα υπάρχει ένα πιο ελκυστικό θέαμα για το κοινό. Με τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ βέβαια δεν γίνεται να της κόψεις τον ρυθμό ό,τι κι αν κάνεις.

Από αυτό, μέχρι το δεν σφυρίζει και δεν δείχνει κάρτες υπάρχει χιλιομετρική διαφορά αντίστοιχη με αυτή της Νέας Φιλαδέλφειας με το Μαρούσι. Και εδώ δεν είναι ΟΑΚΑ, είναι «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Ξεκινώντας από το πιο κραυγαλέο, ο Φωτιάς έκλεισε τα μάτια στο μαρκάρισμα του Τσιριγώτη πάνω στον Αραούχο με τον παίκτη του Ιωνικού να παρενοχλεί τον Αργεντινό τόσο χαμηλά, όσο και με τα χέρια καθώς του τραβά της φανέλα και τον σπρώχνει ενώ δέχεται ήδη μαρκάρισμα από τον Μύγα. «Τίποτα» λέει ο Φωτιάς, «τίποτα» και ο Τζήλος.

Η ροή του αγώνα και η ορμή των μανιασμένων παικτών του Αλμέιδα, δεν μας άφησε να το σκεφτούμε για πολύ μιας και λίγο αργότερα η Ένωση βρήκε ξανά δίχτυα. Ωστόσο η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου ήταν μια ομάδα να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και μια άλλη να προσπαθεί να βαρέσει με κάθε τρόπο.

Μέχρι να φτάσει να πάρει κάρτα ο Νίκος Ιωαννίδης στο 42′ είχε χτυπήσει όποιον μέσο της Ένωσης είχε βρει μπροστά του. Ο Ορμπελίν Πινέδα είχε φάει το ξύλο του αιώνα και ο Φωτιάς (δεν) σφύριζε αδιάφορα. Όσο ένας διαιτητής δεν δείχνει με τον τρόπο του πως δεν είναι αποδεκτά τέτοια μαρκαρίσματα – τα οποία φαίνονταν πως γίνονταν με πρόθεση- μπορεί να γίνουν επικίδυνα.

Το αποκορύφωμα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο που ο Βίντα έκανε ένα φάουλ περίπου στο κέντρο και ο Φωτιάς έτρεξε για παρατηρήσεις. Μιλάμε για κανονικό θέατρο του παραλόγου. Κι αν έχετε απορία, άλλη κάρτα δεν υπήρξε στο παιχνίδι.

Όλα αυτά, τα καταγράφουμε για να μην ξεχνάμε τι συμβαίνει στην Super League, ειδικά με όσα προηγήθηκαν στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και την ευνοϊκή διαιτησία που χαίρει η ομάδα του Αλαφοζου.

Δεν πειράζει κ. Φωτιά, σας απογοητεύσαμε. Την επόμενη φορά προσπαθήστε περισσότερο

Ο Γκρανκάσας

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X