Ξεκινάει το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ απέναντι στην ισχυρή Καρσίγιακα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Ξεκινάει το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ΑΕΚ απέναντι στην ισχυρή Καρσίγιακα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Καρσίγιακα στην Τουρκία

Έφτασε η ώρα για την ΑΕΚ, να ξεκινήσει (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και Cosmote TV 4) την Ευρωπαϊκή της περιπέτεια στο φετινό BCL. Η Ένωση αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Καρσίγιακα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων της πρώτης φάσης.

Ο Ηλίας Καντζούρης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, εκτός από τον Δημήτρη Φλιώνη που είναι γνωστό ότι θα ενσωματωθεί τον επόμενο μήνα. Ο Αντώνης Κόνιαρης ξεπέρασε τον ερεθισμό που είχε στο μάτι και θα αγωνιστεί κανονικά.

Η Καρσίγιακα είναι από τις δυνατές ομάδες της διοργάνωσης, θεωρείται από τα φαβορί για το Φάιναλ-4 και είναι μια καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ, να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ενόψει της έναρξης της σεζόν. Οι Τούρκοι διαθέτουν εξαιρετικούς γκαρντ με τον Μακόλουμ να ξεχωρίζει, όπως και ο Τζέιλεν Μπράουν, ενώ πρόσφατα έκαναν και μια ακόμα σημαντική μεταγραφή, αποκτώντας τον Κουζμίνσκας.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να δείξει πολύ καλό πρόσωπο και να αποφύγει τα κενά διαστήματα που εμφάνισε στους προηγούμενους αγώνες για να μπορέσει να διεκδικήσει την νίκη.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταύρος Καζαντζόγλου: Η ΑΕΚ πρέπει να βγει πιο ισχυρή απ' αυτόν τον εφιάλτη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X