Σπανός: «Τρομερή έδρα έχει πλέον η ΑΕΚ, πολύ καλή ομάδα - Ήμασταν οι άτυχοι που ήρθαμε πρώτοι εδώ»

Σπανός: «Τρομερή έδρα έχει πλέον η ΑΕΚ, πολύ καλή ομάδα - Ήμασταν οι άτυχοι που ήρθαμε πρώτοι εδώ»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός στη συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΚ-Ιωνικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έστησε πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια διαλύοντας με 4-1 τον Ιωνικό, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Δημήτρη Σπανό να δηλώνει πως η ομάδα του ήταν η άτυχη που ήρθε πρώτη ως αντίπαλος στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά είπε: «Δυστυχώς ήμασταν οι άτυχοι γιατί η συγκυρία μας έφερε να παίξουμε ένα παιχνίδι με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες απέναντι σε μια ΑΕΚ που έπαιζε για πρώτη φορά στη φυσική της έδρα. Το να χάσεις με κατεβασμένα χέρια όμως είναι παράξενο. Δεν μπορούμε παρά να σκύψουμε το κεφάλι να δουλέψουμε και να πάμε στο ματς με τη Λαμία που είναι τελικός. Δεν αξίζει κριτική στο παιχνίδι. Δεν κάναμε τίποτα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, κέρδισε δίκαια. Συγχαρητήρια σε όλη την κατάσταση που είδα, συγχαρητήρια στη διοίκηση της ΑΕΚ, στους παίκτες και στον προπονητή. Είναι ένα γήπεδο που χαίρεσαι να παίζεις».

Για το τι ήταν το χειρότερο που είχε να αντιμετωπίσει: «Την ορμή της ΑΕΚ, την όρεξη να κερδίσει, να κάνει την πρώτη της νίκη μετά από τόσα χρόνια στην έδρα της. Το χειρότερο ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Παρασυρθήκαμε εμείς από τον παλμό του κόσμου και την πίεση παρότι θεωρητικά η ΑΕΚ θα έπρεπε να είχε άγχος. Έτσι δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να αλλάξει: «Αν μείνουμε στο πέρυσι θα χάσουμε το φέτος. Πρέπει να αλλάξουν πολλά. Πρέπει να αλλάξει το μυαλό μας, να μαχόμαστε. Και αυτό δεν το έχουμε. Είναι ωραίο να δημιουργείς, αλλά δεν κερδίζεις κάτι, έχεις ένα βαθμό. Πρέπει να δείξουμε πάθος, δύναμη και αποφασιστικότητα που δεν τα είχαμε ως τώρα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X