ΑΕΚ: Φιλικό με την Εθνική Ανδρών χάντμπολ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αερωπός Έδεσσας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα δώσει την Παρασκευή δυνατό φιλικό με την Εθνική Ανδρών χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνησε από χθες στο προπονητήριο χάντμπολ του ΣΕΦ η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών με τη συμμετοχή 19 παικτών, που θα γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ζαραβίνα, ενόψει των αναμετρήσεων με Κροατία (12/10) και Ολλανδία (16/10) για τα προκριματικά του ΕURO 2024.

Μάλιστα η Εθνική στην οποία συμμετέχουν και πέντε παίκτες της ΑΕΚ θα δώσει την προσεχή Παρασκευή ένα δυνατό φιλικό με την «Ένωση». Οι παίκτες  που κλήθηκαν είναι οι: Δομπρής, Παπαβασίλης, Πασσιάς, Κανδύλας, Μιχαηλίδης, Μπάγιος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Κεδέρης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Αραμπατζής, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Μάλλιος, Τερλέτσκι (Διομήδης Άργους), Τζηράς, Κολλύρης (ΑΣΕ Δούκα), Τόσκας (Δράμα 1986), Κωστακίδης (Αερωπός Έδεσσας), Ελευθεριάδης (ΠΑΟΚ), Μπαμπατζανίδης (ΑΕΣΧ Πυλαίας). Οσοι επιλεγούν, καθώς και οι Μπόσκος, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Μυλωνάς (Δρέσδη- Γερμανία), Μπουκοβίνας (Γκροσβάλσταντ- Γερμανία) και Κρητικός (Φοσκάνι 2007- Ρουμανία) θα πάρουν μέρος στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (Σπίτι του Χάντμπολ) το διάστημα 8-10/10. O Kρητικός παίζει στη Ρουμανία την Τετάρτη, ο Μυλωνάς στη Γερμανία την Παρασκευή, ο Μπουκοβίνας στη Γερμανία και οι Παπαντωνόπουλος-Μπόσκος στην Ισπανία το Σάββατο, οπότε όλοι θα είναι την επομένη των αγώνων τους στην προπόνηση της Εθνικής. Από την σημερινή 24άδα θα ταξιδέψουν 17 παίκτες στο Ζάγκρεμπ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X