Μάλτα: Σοκαριστικές κατηγορίες κατά του ομοσπονδιακού προπονητή για σεξουαλική παρενόχληση

Μάλτα: Σοκαριστικές κατηγορίες κατά του ομοσπονδιακού προπονητή για σεξουαλική παρενόχληση
Photo Credits: INTIME

Σοκαριστικές κατηγορίες κατά του ομοσπονδιακού προπονητή της Μάλτας, Ντέβις Μάνγκια για σεξουαλική παρενόχληση!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η ομοσπονδία της Μάλτας έθεσε σε αναστολή τον Ντέβις Μάνγκια μετά από κατηγορίες δύο διεθνών για σεξουαλική παρενόχληση και το σκάνδαλο παίρνει σοκαριστικές προεκτάσεις καθώς μητέρα πρώην παίκτη του στη Ρουμανία ισχυρίζεται πως ο Ιταλός coach έβλεπε πορνό κι αυνανιζόταν μπροστά του.

Σκάνδαλο μεγατόνων έχει ξεσπάσει στο ποδόσφαιρο της Μάλτας αλλά και της Ρουμανίας με τον Ντένις Μάνγκια, μετά τις καταγγελίες Μαλτέζων διεθνών για σεξουαλική παρενόχληση που οδήγησαν στην αποβολή του από τον ομοσπονδιακό πάγκο και κυρίως τις σοκαριστικές αποκαλύψεις της μητέρας ενός πρώην παίκτη του από τη Ρουμανία.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την Παλέρμο στη Serie A το 2011 και βρίσκεται στο τιμόνι της Μάλτας από το 2019, τέθηκε σε αναστολή στις 27 Σεπτεμβρίου από την τοπική ομοσπονδία, λόγω παραβίασης της πολιτικής της. Αργότερα έγινε γνωστό πως η απόφαση αφορούσε τις καταγγελίες δύο παικτών για σεξουαλική παρενόχληση κατ’ εξακολούθηση, ανοίγοντας έτσι τον ασκό του «αιόλου» στις κατηγορίες σε βάρος του οι οποίες κορυφώθηκαν τη Δευτέρα με τη συνέντευξη που παραχώρησε στη ρουμανική τηλεόραση η μητέρα του πρώην παίκτη του στην Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Ράζβαν Πόπα, η οποία και ισχυρίζεται πως ο Μένγκια καλούσε τον Πόπα σε ιδιωτικές συναντήσεις όπου έβλεπε πορνό και αυνανιζόταν μπροστά του.

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Αλεξάνδρα Πόπα ήρθε περισσότερο από τρία χρόνια αφότου εκείνη και ο σύζυγός της έμαθαν από τον γιο τους την κακοποίηση που υπέστη στο διάστημα της θητείας του Μένγκια στο κλαμπ, δηλαδή από το 2017 ως το 2019.

Μετά από χρόνια άρνησης του 25χρονου, πλέον, παίκτη (παλαιότερα στην Κ-19 της Ίντερ) ο οποίος αποσύρθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και της οικογένειάς του να μιλήσουν στα media, με την άδειά του η μητέρα του έλυσε τη σιωπή της και μίλησε με λεπτομέρειες για τις πράξεις του 49χρονου τεχνικού, τις συνέπειες που υπήρξαν στην πνευματική υγεία του Ράζβαν Πόπα ο οποίος πέρασε κατάθλιψη, ενώ άφησε αιχμές για συγκάλυψη κατά του ιδιοκτήτη της Κραϊόβα, Μιχάι Ροτάρου.

Πρώτα τον ρώτησε για τη σεξουαλική του δραστηριότητα. Μετά άρχισε να τον προσεγγίζει σεξουαλικά. Την ίδια ώρα που αυνανιζόταν μπροστά στο παιδί μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μάνγκια, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναμειχθεί και πάλι σε ανάλογο σκάνδαλο όταν ακόμα βρισκόταν στην Ιταλία, σε βάθος χρόνου έθεσε στο περιθώριο τον παίκτη και τον άφησε εκτός ομάδας, αφού ο Πόπα δεν ανταποκρίθηκε στις προθέσεις του. Η μητέρα του επίσης έκανε λόγο και για βίαιο επεισόδιο, ισχυριζόμενη πως ο Ιταλός προπονητής τον χτύπησε στα αποδυτήρια.

«Είπα στον ιδιοκτήτη ότι ξέρω τα πάντα. Εκείνος μου απάντησε ”δεν έλεγε τίποτα όταν έπαιζε στην ομάδα. Τώρα που δεν παίζει πια, τα μεταφράζει αλλιώς”. Ένιωσα βαθιά προσβεβλημένη. Έμεινε στη δεύτερη ομάδα για έναν μήνα. Επέστρεψε αλλά δεν επρόκειτο να παίξει ούτε 2-3 λεπτά μετά το σκάνδαλο. Τότε ήταν που άρχισαν τα δύσκολα. Μπήκε στη μέση η κατάθλιψη. Άρχισαν να φαίνονται οι επιπτώσεις, άλλαξε πολύ εξωτερικά, πήρε πολύ βάρος. Πνευματικά ήταν άσχημα. Τα έβλεπε όλα μαύρα. Απομονώθηκε, σταμάτησε να μας επισκέπτεται».

Στο άκουσμα της συνέντευξης, ο Ροτάρου αρνήθηκε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανοχή του σε υπόθεση παρενόχλησης.

Καθήκοντα πρώτου προπονητή, πλέον, στην εθνική Μάλτας ασκεί ο βοηθός του Μένγκια, Ντάβιντε Ματσότα.

Πηγή: gazzeta

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X