Γιουβέντους: Αποδοκιμασίες προς τους παίκτες παρά τη νίκη

Γιουβέντους: Αποδοκιμασίες προς τους παίκτες παρά τη νίκη
Photo Credits: INTIME

Παρά τη νίκη με 3-0 απέναντι στη Μπολόνια οι παίκτες της Γιουβέντους αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο της ομάδας επειδή δεν πανηγύρισαν μπροστά στην κερκίδα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους νίκησε με 3-0 τη Μπολόνια χθες στο Τορίνο, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη μετά από σχεδόν ένα μήνα. Παίζοντας πειστικό ποδόσφαιρο οι παίκτες του Μαξ Αλέγκρι επικράτησαν των αντιπάλων τους, όμως στο τέλος δεν πήγαν να πανηγυρίσουν με τους φιλάθλους της ομάδας στις κερκίδες, πράγμα που «γέννησε» αποδοκιμασίες.

Πολλαπλές αναφορές στην Ιταλία λένε πως οι παίκτες της Γιουβέντους δεν πήγαν στην κερκίδα της Curva Sud, τους οργανωμένους οπαδούς των «μπιανκονέρι», παρά το ότι συνηθίζεται το αντίθετο μετά από κάθε ματς. Μετά τις τελευταίες δύο ήττες, απέναντι σε Μπενφίκα και Μόντσα, οι ποδοσφαιριστές της «γηραιάς κυρίας» είχαν επισκεφθεί την κερκίδα των φιλάθλων.

Πριν την έναρξη του αγώνα, μερίδα των οπαδών, οι αποκαλούμενοι «Vikings», είχαν επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο της ομάδας απευθύνοντας κριτική στον πρόεδρο, Αντρέα Ανιέλι και το υπόλοιπο διοικητικό επιτελείο της ομάδας εκτός από τον Πάβελ Νέντβεντ. Αυτό το περιστατικό ήρθε για να ενισχύσει την κόντρα μεταξύ διοίκησης και οπαδών της Γιουβέντους η οποία είναι σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και δεν αφορά τις επιδόσεις των τελευταίων μηνών.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X