Σοβαρός τραυματισμός οπαδού στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ Λεμεσού

Σοβαρός τραυματισμός οπαδού στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ Λεμεσού
Photo Credits: INTIME

Οπαδός της ΑΕΛ Λεμεσού έπεσε σε καταπακτή στο ΓΣΠ και υπέστη κάταγμα σπονδύλου.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από έναν σοβαρό τραυματισμό οπαδού στιγματίστηκε η αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού. Ένας φίλος των φιλοξενούμενων έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα την πτώση του στην καταπακτή μπροστά από το Βόρειο πέταλο και σύμφωνα με όσα προκύπτουν, υπέστη κάταγμα σπονδύλου!

Φωτογραφίες τον δείχνουν τη στιγμή που απομακρύνεται από το σημείο με φορείο, με όλο τον κόσμο που ήταν εκεί να τον χειροκροτά και φυσικά να του εύχεται να ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του.

Παράλληλα, η αγαπημένη του ομάδα εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων, «εύχεται ταχεία ανάρρωση στον άτυχο οπαδό, ο οποίος έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα την πτώση του στην καταπακτή μπροστά από το Βόρειο πέταλο, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό του. Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους έσπευσαν εντός και εκτός ΑΕΛ και βοήθησαν τον φίλαθλο της ομάδας μας! Καλή Ανάρρωση».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X