Daily Mail για τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη: «Φτιάχτηκε βιαστικά, είναι λυπηρό...»

Daily Mail για τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη: «Φτιάχτηκε βιαστικά, είναι λυπηρό...»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» ασκεί κριτική στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει αγοράσει ένα σωρό νέους παίκτες μετά την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα δεν έχει συνοχή και στο τέλος αυτός ίσως κοστίσει στον Στίβεν Κούπερ τη δουλειά του.

Αφορμή για το άρθρο του Ίαν Λέιντιμαν είναι η αποψινή αναμέτρηση της Φόρεστ με τη Λέστερ, πολύ κρίσιμη και για τις δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία και θέλουν πάση θυσία το τρίποντο.

Είναι ένα… oριακό παιχνίδι και για τον Κούπερ, αλλά και για τον Μπρένταν Ρότζερς καθώς όποιος χάσει είναι πολύ πιθανό να χάσει τη δουλειά του.

Ο αρθρογράφος της «Daily Mail» κάνει αρχικά μια αναδρομή στην καριέρα του Κούπερ, ο οποίος οδήγησε την Κ17 της Αγγλίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχοντας στη διάθεσή τους παίκτες όπως ο Φιλ Φόντεν και ο Τζέιντον Σάντσο, οι οποίοι… στάζουν μέλι γι’ αυτόν, για τις προπονητικές ικανότητές του, αλλά και για το πώς κρατούσε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια.

«Ο Ουαλός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ τον Σεπτέμβριο του 2021 όταν η ομάδα ήταν στον πάτο της βαθμολογίας στην Τσάμπιονσιπ και την ανέβασε στην Πρέμιερ Λιγκ και την έφτασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας» σημειώνει το άρθρο επικαλούμενο και δηλώσεις παικτών για το πόσο καλό έκανε στην ομάδα ο Κούπερ.

Αναφέρεται, επίσης, στον κορμό που είχε φτιάξει την περσινή σεζόν στην Τσάμπιονσιπ ο 42χρονος τεχνικός στηριζόμενος κυρίως σε εννέα παίκτες, οι οποίοι έπαιξαν σε περισσότερους από 38 αγώνες.

Και συνεχίζει: «Τώρα, στην Πρέμιερ Λιγκ, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η ομάδα της Φόρεστ έπρεπε να αλλάξει. Πολλοί παίκτες ήταν δανεικοί. Σε άλλους έληξαν τα συμβόλαια.
Η απάντηση της Φόρεστ, καθοδηγούμενη από τον ιδιοκτήτη Ευάγγελο Μαρινάκη και τον γιο του Μιλτιάδη, ήταν να αγοράζει και να αγοράζει. Στη διάρκεια του καλοκαιριού αυτό φαινόταν φιλόδοξο. Τώρα μοιάζει αυτοκαταστροφικό.

Η Φόρεστ απέκτησε 22 ποδοσφαιριστές με συνολικό κόστος 150 εκατομμύρια λίρες. Η ομάδα που αντιμετωπίζει τη Λέστερ το βράδυ της Δευτέρας θα έχει τρεις, ίσως και τέσσερις, παίκτες από αυτός που κέρδισαν τον περασμένο Μάιο τον τελικό των πλέι οφ. Είναι δύσκολο να κατανοήσει κάποιος πως ο Κούπερ μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά.

Δημόσια στήριζε την πολιτική της διοίκησης, αλλά τι εναλλακτική είχε; Αν έλεγε κάτι διαφορετικό, θα προκαλούσε μια δημοσιότητα την οποία δεν χρειάζεται ένας ήσυχος, συγκρατημένος άνθρωπος.

Αλλά κανείς προπονητής δεν θέλει να κάνει τη δουλειά του υπό αυτές τις συνθήκες σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Οι προπονητές – όποια κι αν είναι τα δυνατά τους σημεία – χρειάζονται πάντα μια βασική ομάδα στην οποία μπορούν να βασιστούν. Ο Κούπερ προσπαθεί ακόμα να βρει ποιοι πρέπει να είναι αυτοί. Είναι σαν να αρχίζει η προετοιμασία τον Σεπτέμβριο και όχι τον Ιούλιο.

Η ομάδα της Φόρεστ μοιάζει να έχει φτιαχτεί βιαστικά, απλά επειδή έπρεπε να γίνει αυτό. Πολλά από τα θεμέλια και τις αρχές που υπήρχαν την περασμένη σεζόν απειλούνται τώρα.

Η Φόρεστ – με μια σειρά από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα – δεν μοιάζει με ομάδα που έχει συναχή. Πως θα μπορούσε;

Και ο πιο δυνατός θόρυβος είναι η συζήτηση για το μέλλον του Κούπερ. Λένε ότι μπορεί να απολύσουν τον θαυματοποιό της Φόρεστ.

Πόσο προβλέψιμο. Πόσο αντιδραστικό. Πόσο λυπηρό».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X