Με Σιντιμπέ η ΑΕΚ στο πρώτο ματς στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Με Σιντιμπέ η ΑΕΚ στο πρώτο ματς στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το πρώτο ιστορικό ματς στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στην αποστολή θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο ιστορικό πρώτο ματς στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» κόντρα στον Ιωνικό.

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής ο οποίος αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης προ ολίγων ημερών, συμπεριλήφθηκε από τον Ματίας Αλμέιδα στην αποστολή για το αυριανό ματς.

Από την αποστολή απουσιάζουν ο Εχσάν Χατζισαφί, ο Γενς Γιόνσον, ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο Τομ Φαν Βέερτ και ο Θεοδόσης Μαχαίρας.

Ο Εχσάν Χατζισαφί δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ενώ ο Γενς Γιόνσον ένιωσε μια αδιαθεσία και του συστάθηκε να παραμείνει κλινήρης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Οι Τομ Φαν Βέερτ και Θεοδόσης Μαχαίρας γυμνάστηκαν ατομικά.

Αναλυτικά η αποστολή: Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Με Σιντιμπέ η ΑΕΚ στο πρώτο ματς στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X