Παλαίμαχοι ΑΕΚ: «Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Μελισσανίδη»

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: «Το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Μελισσανίδη»
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα των παλαιμάχων της ΑΕΚ για τα εγκαίνια στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το δικό τους μήνυμα μετά τα εγκαίνια στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» έστειλαν οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ, οι οποίοι ανέφεραν πως πρόκειται για ιστορικές στιγμές και ευχαριστούν ιδιαιτέρως τον Δημήτρη Μελισσανίδη που ολοκλήρωσε αυτό το μεγαλειώδες έργο.

Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων της ΑΕΚ:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εκφράζει τη χαρά και τη συγκίνηση όλων των μελών του για τη νέα σελίδα που ανοίγει για την ομάδα μας με την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ζούμε ακόμα τη μαγεία των μεγάλων στιγμών της βραδιάς των εγκαινίων και ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στην Αγιά Σοφιά για τον πρώτο αγώνα μας αύριο το βράδυ. Αυτές τις ιστορικές ώρες, όμως, αισθανόμαστε και την ανάγκη να πούμε το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οχι μόνο επειδή με τη δική του αξιοσύνη και επιμονή η ΑΕΚ κατάφερε να γυρίσει στο σπίτι της, αλλά και διότι στη μεγάλη αυτή βραδιά της περασμένης Παρασκευής τίμησε και όλους εμάς που γράψαμε ιστορία στα γήπεδα για την ΑΕΚ. Είμαστε ευγνώμονες που βλέπουμε ξανά την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και που νιώθουμε ότι η προσφορά μας στη μεγάλη αυτή ομάδα εκτιμάται και τιμάται».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X