ΑΕΚ: ΤΡΕΛΑ 3.000 οπαδών στην υποδοχή των παικτών στην σημερινή προπόνηση στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ - VIDEO)

ΑΕΚ: ΤΡΕΛΑ 3.000 οπαδών στην υποδοχή των παικτών στην σημερινή προπόνηση στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αποθέωση για τους παίκτες της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανζουρλισμός στη Νέα Φιλαδέλφεια για τους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»!

Ήδη από νωρίς και σήμερα η πόλη είναι γεμάτη από οπαδούς της ΑΕΚ. Όλοι ήθελαν να είναι κοντά και πέριξ του γηπέδου. Κανείς δεν είχε στο μυαλό του, πως θα εμφανιζόταν και η… ομάδα για να κάνει την πρώτη της προπόνηση στο νέο γήπεδο. Μάλιστα αυτή την φορά, το πούλμαν δεν έστριψε από την Δεκελείας όπως είχε συμβεί το βράδυ των εγκαινίων, αλλά από την αντίθετη μεριά κατέβηκε στην υπογειοποίηση. Ήταν όμως τόσος πολύς ο κόσμος, ίσως περισσότερος από 3χιλιάδες, που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Και εγένετο χαμός.

Εν ριπή οφθαλμού ο κόσμος έτρεξε και πρόλαβε να κάνει ένα… μπλόκο με συνθήματα και αποθέωση, λίγο πριν το πούλμαν μπει μέσα στο γκαράζ του γηπέδου. Και η αποθέωση αυτή συνεχίστηκε και όταν οι παίκτες κατέβηκαν και κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια. Στη συνέχεια ο κόσμος αποχώρησε και βρίσκεται κατά χιλιάδες, πέριξ του γηπέδου.

Δείτε πλάνα από την τρέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια:

ΑΕΚ: ΤΡΕΛΑ 3.000 οπαδών στην υποδοχή των παικτών στην σημερινή προπόνηση στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ - VIDEO) ΑΕΚ: ΤΡΕΛΑ 3.000 οπαδών στην υποδοχή των παικτών στην σημερινή προπόνηση στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ - VIDEO) ΑΕΚ: ΤΡΕΛΑ 3.000 οπαδών στην υποδοχή των παικτών στην σημερινή προπόνηση στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ - VIDEO) ΑΕΚ: ΤΡΕΛΑ 3.000 οπαδών στην υποδοχή των παικτών στην σημερινή προπόνηση στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ - VIDEO) ΑΕΚ: ΤΡΕΛΑ 3.000 οπαδών στην υποδοχή των παικτών στην σημερινή προπόνηση στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ - VIDEO) ΑΕΚ: ΤΡΕΛΑ 3.000 οπαδών στην υποδοχή των παικτών στην σημερινή προπόνηση στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ - VIDEO) ΑΕΚ: ΤΡΕΛΑ 3.000 οπαδών στην υποδοχή των παικτών στην σημερινή προπόνηση στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»! (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X