Ο Ντέμης επέστρεψε στο σπίτι και η ΑΕΚ ήταν εκεί για να τον αγκαλιάσει

Ο Ντέμης επέστρεψε στο σπίτι και η ΑΕΚ ήταν εκεί για να τον αγκαλιάσει
Photo Credits: INTIME

Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό που έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποτε, στο εγγύς μέλλον ενός απώτερου «τώρα», θα πουν για ένα πιτσιρίκι, τον Ντέμη Νικολαΐδη, που ήταν αθεράπευτα ερωτευμένος μ’ εκείνη. Τι περίεργη «εκείνη», αλήθεια, με δύο κεφάλια κι ένα περήφανο τρίχωμα να καλύπτει απ’ άκρη σ’ άκρη το κορμί της…

Κάποτε, κάποιοι πιο ταλαντούχοι εξ ημών, θα σταθούν και πάλι στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, στο υπερμέγεθες ταλέντο του που έβγαζε ακόμα και το πιο αδαές μάτι, στην κατάβαση στην Αθήνα για να κατακτήσει τον γαλανόλευκο ποδοσφαιρικό κόσμο.

Κάποτε, θα ξαναγραφτούν ρομαντικές λέξεις επί ρομαντικών λέξεων για το πώς γύρισε την πλάτη στα εκατομμύρια του Ολυμπιακού, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της.

Κάποτε, όταν ο Χρόνος θα γεράσει, ένας θα γυρίσει το βλέμμα στο νοσταλγικό παρελθόν και θα σταθεί σε γκολ με το δεξί, με το αριστερό, με το κεφάλι– με κάθε δυνατό τρόπο. Με την, ιστορικής «υφής», ανάβαση στα κάγκελα και την ένωση πωρωμένου παίκτη και αλλόφρονος κόσμου για χάρη της… Ένωσης. Για τα τεμάχια στα ντέρμπι, τις ευρωπαϊκές βραδιές, τα ηχηρά «όχι» σε τεράστια κλαμπ που προσέφεραν γη και ύδωρ, καθώς ο τόπος του, η ζωή του, ήταν η Νέα Φιλαδέλφεια.

Κάποτε θα φτάσουν στο μοιρολατρικό «αντίο», που αποδείχτηκε πως δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μελωδικό «δε χανόμαστε εμείς», παιγμένο σ’ ένα πιάνο καμωμένο από κίτρινο και μαύρο.

Κάποτε, όταν θα κοιτάζουμε προς τα πίσω, θα στεκόμαστε στην εκτός πάσης αγωνιστικής λογικής απόφαση του πρόωρου «αντίο», μόλις στα 31 και μ’ ένα παχυλό συμβόλαιο στην Ατλέτικο να τον περιμένει, γιατί η αίγλη ενός σακακιού με τον Δικέφαλο υπερνικούσε ακόμα και το πιο ποθητό σορτσάκι ποδοσφαιριστή.

Δείτε περισσότερα για τον Ντέμη Νικολαΐδη

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X