Το κόμπλεξ για την γηπεδάρα της ΑΕΚ δεν έχει… τέλος στο λιμάνι! (ΦΩΤΟ)

«Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: 21 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ εικόνες από τα εγκαίνια του Ναού

Δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο εφιάλτης τους ζωντανεύει ξανά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «αναμνήσεις» από τη Νέα Φιλαδέλφεια δεν είναι και τόσο… γλυκές για τον Ολυμπιακό και τους φίλους τους. Παρότι καταπίνουν αμάσητο το παραμύθι που τους σερβίρει η διοίκηση της ομάδας του Πειραιά σχετικά με τον… πόνο που προκαλείται στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ, μόνο εκείνοι βγάζουν κόμπλεξ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε με τον πιο κομπλεξικό τρόπο που θα μπορούσε στην πρόσκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη για τα εγκαίνια του γηπέδου της Ένωσης και τα «πρόβατα» έτρεξαν να μασήσουν το σανό ξεχνόντας πως οι ήττες της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον Ολυμπιακό ούτε διψήφιες δεν είναι.

Κι ας έρθουν ξανά. Να ζωντανέψουν οι αναμνήσεις μια-μια. Αυτή τη φορά δεν θα είναι ο Ντέμης, αλλά ο Σέρχιο, ο Πινέδα και τα άλλα τα παιδιά.

Σε σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδα του Ολυμπιακού, ασχολούνται και πάλι με την ΑΕΚ, το γήπεδό της, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το γνωστό αφήγημα. Είναι να απορεί κανείς με τον πόνο που τους διακατέχει. Και ακόμα δεν έχουν περάσει καν τη Δεκελείας.

Δείτε:

Το κόμπλεξ για την γηπεδάρα της ΑΕΚ δεν έχει… τέλος στο λιμάνι! (ΦΩΤΟ) Το κόμπλεξ για την γηπεδάρα της ΑΕΚ δεν έχει… τέλος στο λιμάνι! (ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X