Love Island: Το στενής επαφής παιχνίδι και η νέα προσθήκη-«βόμβα» (VIDEO)

Love Island: Το στενής επαφής παιχνίδι και η νέα προσθήκη-«βόμβα» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες του Love Island εξακολουθούν να μας παραθέτουν καινούργια στοιχεία για τον εαυτό τους, γνωρίζουν καθημερινά καλύτερα ο ένας τον άλλο και το μόνο σίγουρο είναι πως προσπαθούν να βρουν τον έρωτα της ζωής τους στην μαγευτική Τενερίφη.

Ορισμένοι εξ αυτών όπως για παράδειγμα ο Αλέξανδρος Κώτσης και η Χριστίνα έχουν έρθει πιο κοντά, άλλωστε όπως ανέφεραν και οι δύο υπάρχει άνεση μεταξύ τους και κοιμήθηκαν αγκαλιά.


Ακόμη ένα ζευγάρι που τα πάει αρκετά καλά είναι η Μαρία με τον Θοδωρή, αν και δεν τα βρίσκουν όσον αφορά στον ύπνο. Η Θεσσαλονικιά απλώνεται στο κρεβάτι και πολλές φορές πετά τον Θοδωρή στο πάτωμα με αποτέλεσμα να κοιμάται πολύ λίγες ώρες τη νύχτα.


Ωστόσο η ξανθιά του love Island ή αλλιώς ο «Βιερίνια» όπως την αποκαλούν οι φίλοι της έχει πάρει τα μυαλά του Θοδωρή και έτσι εκείνος κάνει υπομονή.


Στο 3o επεισόδιο οι παίκτες συζήτησαν αρκετά μεταξύ τους και μετέπειτα πήραν μέρος σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε ιδιαίτερα στενή επαφή. Η Νίκη και η Χριστίνα ξεσήκωσαν την Τενερίφη με τον λάτιν χορό τους, ο Αλέξανδρος Κώτσης έκανε πρόταση γάμου στην Χριστίνα ενώ ο Κόρκας μαζί με τον Βασίλη έτριψαν τα πόδια της Μαρίας.


Την ώρα που οι παίκτες έπαιζαν και όλα κυλούσαν όμορφα και ήσυχα στη βίλα, μια νέα προσθήκη, μία πανέμορφη γυναίκα έφερε αναστάτωση ίσως και σε ολόκληρη την Τενερίφη. Η υπέρλαμπρη Ιωάννα εισήλθε στο παιχνίδι και τα αγόρια έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Προφανώς αυτό δεν άρεσε καθόλου στα υπόλοιπα κορίτσια που την «μάτιασαν» από την πρώτη στιγμή.


Η νέα παίκτρια φανέρωσε τις προτιμήσεις της μετά την πρώτη επαφή της με τους παίκτες του Love Island και ανέφερε ότι περισσότερο την ελκύουν ο Βασίλης και ο Γιώργος Κόρκας.




ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X