H Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε έκανε την έκπληξη και σήκωσε το Copa Sudamericana (VIDEO)

H Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε έκανε την έκπληξη και σήκωσε το Copa Sudamericana (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε από το Εκουαδόρ έκανε την μεγάλη έκπληξη στον τελικό του Copa Sudamericana, επικρατώντας της Σάο Πάολο με 2-0.

Αυτό είναι το δεύτερο τρόπαιο που κατακτά η ομάδα από το Εκουαδόρ, αφού είχε σηκώσει την κούπα και το 2019, ωστόσο σε αυτόν τον τελικό ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ, κόντρα στην ισχυρότερη Σάο Πάολο.

Οι Βραζιλιάνοι, όμως δεν επιβεβαίωσαν σε καμία περίπτωση τον τίτλο του φαβορί, με την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε να επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το προσωνύμιο που την συνοδεύει στη Λατινική Αμερική, «Matagigantes» (σ.σ. φονιάδες των γιγάντων).

Η Ιντεπεντιέντε άνοιξε το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό, με τον Λαουτάρο Ντίαζ να ανοίγει το σκορ, με τον Λορέντσο Φαραβέλι στο 66′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και να δίνει το έναυσμα για την έναρξη των πανηγυρισμών.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε την ομάδα από το Εκουαδόρ, να πανηγυρίζει το δεύτερο Copa Sudamericana της ιστορίας της.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X