«Έλειπε 20 χρόνια, αλλά ο Οδυσσέας γύρισε στην Ιθάκη του» - Η ανάρτηση του εκπαιδευτή του αετού της ΑΕΚ

«Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: 21 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ εικόνες από τα εγκαίνια του Ναού
Photo Credits: INTIME

Ο αετός της ΑΕΚ έκανε χθες το ντεμπούτο του στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια μεγαλειώδη βραδιά, ο κόσμος της ΑΕΚ, γιόρτασε την επιστροφή στο σπίτι του και η φαντασμαγορική βραδιά έκλεισε με την πρώτη πτήση του Οδυσσέα στην OPAP Arena.

Ο αετός της ΑΕΚ, θα πετάει πάντα πριν από τους εντός έδρας αγώνες της Ένωσης και έκανε το… ντεμπούτο του στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», στο κλείσιμο της εντυπωσιακής βραδιάς.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Σταύρος Αθανασίου για τα χθεσινά εγκαίνια. Ο εκπαιδευτής του Οδυσσέα, αναφέρθηκε στην πρώτη πτήση του αετού, τονίζοντας: «Και ανοιξε τα φτερά του και αγκάλιασε το σπίτι του, έλλειπε για 20 χρόνια. Ο Οδυσσέας ,γύρισε στην Ιθάκη του. Γιατί είναι παραπάνω από ένα γήπεδο, και αυτός παραπάνω από ένας αετός».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X