ΑΕΚ: Ο κόσμος δεν λέει να φύγει από τη Νέα Φιλαδέλφεια!

ΑΕΚ: Ο κόσμος δεν λέει να φύγει από τη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

O κόσμος της ΑΕΚ είναι «εθισμένος» με το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια» φωνάζει ο κόσμος της ΑΕΚ 19 χρόνια τώρα. Πλέον το έχει και το χαίρεται.

Χθες ήταν τα φαντασμαγορικά εγκαίνια της «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» με τον κόσμο της Ένωσης να γεμίζει από πολύ νωρίς το πρωί τους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο κόσμος τραγουδούσε και μιλούσε για ΑΕΚ όλο το απόγευμα μέχρι να φτάσει η ώρα να ανοίξου οι πύλες του στολιδιού της Νέας Φιλαδέλφειας.

Χθες έφυγαν όλοι -παρότι κανείς δεν ήθελε να φύγει- με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο. Περπατούσαν προς τα έξω και έριχναν ξανά κλεφτές ματιές προς τα πίσω για να σιγουρευτούν πως αυτό που βλέπουν είναι αλήθεια.

Σήμερα, ο κόσμος της ΑΕΚ είναι ξανά εκεί. Η πόλη είναι και πάλι κιτρινόμαυρη. Η πόλη ζει και αναπνέει για την ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι φίλοι, εθισμένοι πλέον με το γήπεδο έχουν γεμίσει τα μαγαζιά και τους δρόμους της περιοχής για να χαρούν την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ακόμα και κλειστή.

Μάλιστα, εκεί βρίσκεται και ο Ούγγρος γλύπτης του Δικεφάλου Αετού. Ενώ, το πρωί σήμερα εκεί ήταν με την οικογένειά του και ο Βασίλης Δημητριάδης.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X