Μεγάλη στιγμή: Ο Ντέμης στην θέση του Αραούχο στα αποδυτήρια μπροστά από το «11»! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη στιγμή: Ο Ντέμης στην θέση του Αραούχο στα αποδυτήρια μπροστά από το «11»! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την εικόνα που ανάρτηση του Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο αποθέωσε τον Ντέμη Νικολαΐδη στα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena»!

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός φωτογράφησε τον Ντέμη μπροστά από τη θέση του στα αποδυτήρια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ με τον «Ντεμίνιο» να είναι εμφανώς συγκινημένος.

«Είσαι ένας αγαπημένος φίλος. Το 11 θα είναι πάντα δικό σου. Αιώνια Ντέμη» έγραψε ο Αραούχο δείχνοντας τον σεβασμό του για τον Νικολαΐδη ο οποίος έχει αποθεώσει πάμπολλες φορές τον Αραούχο για όσα έχει κάνει με την ΑΕΚ, για το ήθος του, αλλά και για το πάθος με το οποίο αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Δείτε την ανάρτηση του Σέρχιο ΑραούχοΜεγάλη στιγμή: Ο Ντέμης στην θέση του Αραούχο στα αποδυτήρια μπροστά από το «11»! (ΦΩΤΟ)

Ο σπουδαίος επιθετικός που έπαιξε από το 1996 μέχρι το 2003 στην ΑΕΚ αποθεώθηκε κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, με τον κόσμο να ξεσπά βλέποντας τον μετά από αρκετό καιρό σε… κιτρινόμαυρη εκδήλωση.

Ο Ντέμης με χαμόγελο στα χείλη και μία υπόκλιση ευχαρίστησε τους πάντες, ενώ κατά τη διάρκεια του ύμνου της ΑΕΚ όπου είχαν παραταχθεί όλοι οι παλαίμαχοι… καρφώθηκε στο πέταλο της Original 21. Εκεί έβλεπε με καμάρι τους οργανωμένους φίλους της ΑΕΚ να τραγουδάνε και να έχουν ανάψει πυρσούς, μια εικόνα που… παρέπεμπε σε παλιές εποχές που Ντέμης και πέταλο ήταν ΕΝΑ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X