Ο Μανωλάς νίκησε τον Ταχτσίδη στο ντεμπούτο του με τη Σαρζά στα Εμιράτα (VIDEO)

Ο Μανωλάς νίκησε τον Ταχτσίδη στο ντεμπούτο του με τη Σαρζά στα Εμιράτα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ντεμπούτο τους με Σαρζά και Κορ Φακάν αντίστοιχα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Κώστας Μανωλάς ξεκίνησε βασικός αναδείχθηκε νικητής (3-0) απέναντι στην ομάδα του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Κώστα Μανωλά με τη φανέλα της Σαρζά.

Ο 31χρονος Έλληνας στόπερ, λίγες μέρες αφότου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την πώλησή του στον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αγωνίστηκε για πρώτη φορά και μάλιστα ως βασικός με τη νέα του ομάδα, απέναντι στον συμπατριώτη του και πρώην παίκτη των Ερυθρόλευκων και της ΑΕΚ, Παναγιώτη Ταχτσίδη, βγαίνοντας νικητής με το άνετο 3-0.

Η Σαρζά έκανε το 4/4 στο φετινό πρωτάθλημα με γκολ των Κάιο (16′), Λουανζίνιο (49′) και του έτερου νεοαποκτηθέντα σταρ, Πιάνιτς (59′), έχοντας βασικό στη γραμμή κρούσης και τον Πάκο Αλκαθέρ. Από την άλλη πλευρά, ο Ταχτσίδης, ο οποίος έκανε επίσης ντεμπούτο με τη φανέλα της Κορ Φακάν, πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας για παρτενέρ στον άξονα τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Μεχντί Αμπέντ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X