«Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ ο Μάτος»

«Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ ο Μάτος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσίευμα από την Βραζιλία θέλει τον Λέο Μάτος να αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, αποχωρώντας από την ενεργό δράση και την Βάσκο!

Δημοσίευμα από την Βραζιλία θέλει τον Λέο Μάτος να αποχωρεί από την ενεργό δράση μέχρι το τέλος του 2022 προκειμένου να αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν: «Οι Έλληνες έχουν ήδη κάνει πρόταση στον 36χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος του ελληνικού συλλόγου καθώς στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε από το 2016 εώς το 2021 και διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ιδιοκτησία…».

Προφανώς ο Μάτος είναι ιδιαίτερα αγαπητός εντός της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ωστόσο, στην παρούσα φάση προέχει μόνο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τίποτα περισσότερο για τους Θεσσαλονικείς…

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X