Οι Ιταλοί για την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: «Η ΑΕΚ γίνεται πιο δυνατή στο δικό της "φρούριο"»

Οι Ιταλοί για την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: «Η ΑΕΚ γίνεται πιο δυνατή στο δικό της "φρούριο"»
Photo Credits: INTIME

«Η ΑΕΚ γίνεται πιο δυνατή στο δικό της "φρούριο"», γράφουν οι Ιταλοί λίγες ώρες μετά τα εγκαίνια στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Η ΑΕΚ γίνεται πιο δυνατή στο δικό της “φρούριο”»…

Τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» προσέλκυσαν το ενδιαφέρον και των διεθνών ΜΜΕ με το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι το εκτενές ρεπορτάζ του sportpress24.com.

«Η ΑΕΚ άνοιξε μια νέα σελίδα στην ένδοξη ιστορία της», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, στον οποίο υπάρχει εκτενής αναφορά στο τι έγινε το βράδυ της Παρασκευής στον «Ναό».

«Μετά από 19 χρόνια και 5 μήνες, η ΑΕΚ επέστρεψε στο σπίτι της!», αναφέρεται στον πρόλογο του ρεπορτάζ. «Σε ένα μεγάλο πάρτι που συνδύασε το συναισθηματικό στοιχείο με ένα avant-garde σόου, η Ένωση «μπήκε στο νέο της σπίτι», την «Αγία Σοφία-OPAP Arena» σεβόμενη την ιστορία του συλλόγου!», συμπληρώνεται.

Γίνεται εκτενής αναφορά στον κόσμο που έδωσε «βροντερό παρών». «Σχεδόν 30.000 φίλοι της ομάδας απόλαυσαν κάθε στιγμή των εγκαινίων διάρκειας δύο ωρών», επισημαίνεται και συμπληρώνεται: «Έφυγαν χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι, «γεμάτοι», αλλά και με τη βεβαιότητα ότι η ομάδα αλλάζει σελίδα και γίνεται πολύ πιο δυνατή τώρα που έχει το δικό της “φρούριο”».

Επίσης, στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι «περιμετρικά του γηπέδου, άνθρωποι κάθε ηλικίας, συγκινημένοι και χαρούμενοι, βρέθηκαν στις πύλες του «Ναού» για να ζήσουν την επιστροφή της ΑΕΚ στο φυσικό της σπίτι!».

Ταυτόχρονα, υπάρχει η επισήμανση στο μήνυμα που έστειλε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ειδικά στο ότι «το γήπεδο της ΑΕΚ δεν φιλοξενεί ομάδα, αλλά την ιδέα». Δεν παραλείπεται η αναφορά στην αποθέωση που γνώρισε ο Κώστας Νεστορίδης, αλλά και στη συγκίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Ο βασικός μέτοχος και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, «έσκυψε» από συγκίνηση όταν ο μητροπολίτης αναφέρθηκε σε αυτόν, στον λόγο του», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X