Formula 1: Κυρίαρχος Λεκλέρ, πήρε την pole στη Σιγκαπούρη - Έμεινε 8ος ο Φερστάπεν

Formula 1: Κυρίαρχος Λεκλέρ, πήρε την pole στη Σιγκαπούρη - Έμεινε 8ος ο Φερστάπεν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κουίζ για δυνατούς λύτες αποτέλεσαν οι κατακτήτριες του Grand Prix της Σιγκαπούρης, αφού ξεκίνησαν σε βρεγμένο οδόστρωμα και ολοκληρώθηκαν σε στεγνό.

Ο Σαρλ Λεκλέρ και η Ferrari του έκαναν τον ταχύτερο γύρο (1:49.412) και θα ξεκινήσουν από την πρώτη θέση του grid στον αυριανό (2/10) αγώνα, αφήνοντας πίσω τους Σέρχιο Πέρεζ και Λιούις Χάμιλτον. Από την 8η θέση θα εκκινήσει ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος δεν ολοκλήρωσε τον τελευταίο του γύρο.

To Q1 ξεκίνησε με την βροχή να έχει σταματήσει, αλλά αρκετά σημεία της πίστας να έχουν κρατήσει νερό. Ο Χάμιλτον έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ξεκίνησε με τον ταχύτερο χρόνο (1:56,937), με τον Λεκλέρ να τον ξεπερνάει στην κορυφή κάνοντας (1:55,054).

Ο Φερστάπεν είχε έξοδο στην πρώτη του γρήγορη προσπάθεια, όπως και ο Λεκλέρ στον δεύτερο γύρο του. Το Q1 ολοκληρώθηκε με τον Φερστάπεν στην κορυφή (1:53,057), τους Χάμιλτον, Λεκλέρ πίσω τους και τους Μπότας, Ρικιάρντο, Οκόν, Άλμπον και Λατίφι να μένουν εκτός συνέχειας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X