Η ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο με την Ιστορία της

Η ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο με την Ιστορία της
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος στο enwsi.gr επιχειρεί να αποτυπώσει ότι έζησε χθες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

30.09.2022. Το ημερολόγιο της Ιστορίας της ΑΕΚ «έγραψε».

Η ΑΕΚ προσέθεσε χθες μία ημερομηνία ορόσημο στην τεράστια Ιστορία της. Από χθες είναι ξανά στο «σπίτι» της. Η ΑΕΚ παίζει ξανά μετά από 19 χρόνια εντός έδρας. Η ΑΕΚ έφτιαξε το νέο γήπεδο της, εκεί που ήταν το παλιό, μετά από δύο 10ετίες. Δεν έχει προηγούμενο αυτό. Και όμως η ΑΕΚ άντεξε, δεν «διέλυσε». Αυτά πρέπει κάθε φορά να τα θυμόμαστε και να ευχαριστούμε τον κόσμο που την κράτησε «όρθια» στα δύσκολα.

Το χθεσινό δεν μπορεί να κατανοηθεί και να αναλυθεί τώρα-σήμερα, ούτε το προσεχές διάστημα. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να κατανοήσουν όλοι-άπαντες τι έζησε ο καθένας μέσα και έξω από το νέο γήπεδο.

Η ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο με την Ιστορία της

Ηταν ιστορική βραδιά για την ΑΕΚ. Ήταν ιστορική στιγμή για τον καθένα μας. Κάθε τι που έλαβε χώρα σε αυτή την μεγαλοπρεπή εκδήλωση, θα μείνει για πάντα στην καρδιά και την ψυχή του καθενός μας. Μακάρι να μπορούσαν να το ζήσουν όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ. Μακάρι να τους χωρούσε το γήπεδο όλους. Μακάρι να ήταν και ο κυρ Στέλιος που δέσποζε στον πυλώνα πάνω από τα παιδιά του, μακάρι να ήταν και ο κυρ Χρήστος που με πήγε πρώτη φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα τον ευχαριστώ για πάντα. Οποιος και τον Νικόλα που με έκανε ΑΕΚ.

Μακάρι να ήταν όλοι όσοι έλειπαν… Ψυχικά ήταν όλοι εκεί, στην καρδιά όλων μας, κανείς δεν έχει φύγει. Και χθες όσοι μπήκαν μέσα, «κουβάλησαν» μαζί τους μνήμες, συναισθήματα, θύμησες. Παρόντες στο χθεσινό προσκλητήριο, όσοι ένιωθαν και νιώθουν ΑΕΚ.

Εκδήλωση… ΑΕΚ με την υπογραφή Μελισσανίδη

Η εκδήλωση μεγαλοπρεπής. Επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων. Από ιδιώτη δεν έχει διοργανωθεί ξανά κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Για αυτό πρέπουν πολλά μπράβο σε όσους συμμετείχαν και διοργάνωσαν αυτή την βραδιά.

Μα περισσότερο στον επικεφαλής όλου αυτού. Τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Χθες ο ίδιος «κάλυψε» τις «πληγές» στο σώμα της ΑΕΚ. Χθες ο ίδιος δεν παρακολούθησε σαν… Καίσαρας την εκδήλωση. Συμμετείχε ως ένας από όλους. Δάκρυσε, λύγισε, μίλησε στην καρδιά. Έκανε πολλά για αυτό το γήπεδο, μόνο ο ίδιος ξέρει τι πέρασε. Μόνο αυτός μπορούσε να το κάνει. Και το έκανε. Και η χθεσινή εκδήλωση είχε την υπογραφή του μεν, αλλά προσαρμοσμένη άριστα στο 2022. Όλα τέλεια. Τα λόγια του Μελισσανίδη (μας) ανατρίχιασαν. Ο όρκος στο τέλος, ήταν το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε η ΑΕΚ με την Ιστορία της. Και πάνω σε αυτό πρέπει να βασιστεί και ο ίδιος και η κοινωνία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο με την Ιστορία της

Χάρηκα πολύ την αποθέωση του Ντέμη, την αποθέωση στον 93χρονο Νεστορίδη και τον Ηλία μας. Από κοντά και οι υπόλοιποι. Ήταν η Άγια Νύχτα μας. Η Άγια Νύχτα στην καρδιά και το μυαλό του κάθε ΑΕΚτζή.

Τα λόγια είναι «φτωχά» αυτές τις ώρες. Συγχωρείστε μας την υπερβολή, το συναίσθημα μας προσπερνά τώρα. Δεν μπορούσαν όσα πολλά και πλούσια ζήσαμε όλοι χθες από το πρωί μέχρι το… επόμενο πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ έχει μετά από 19 χρόνια σπίτι. Και μαζί ο κάθε ΑΕΚτζής. Εύχομαι πραγματικά κάθε φίλος του ποδοσφαίρου να ζήσει ότι ζήσαμε εμείς, με την αγαπημένη του ομάδα. Είναι ευλογία.

Η Μάνα όλων των προσφύγων, η μοναχοκόρη της προσφυγιάς, η ΑΕΚ μας χθες απέδωσε τιμή σε όσους ξεριζώθηκαν στις αλησμόνητες πατρίδες. Και αυτό είναι κληρονομία για τον Προσφυγικό Ελληνισμό.

Η ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο με την Ιστορία της

Συγχωρείστε μας για τη διαχείριση όλου αυτού από χθες, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να το ζήσεις και να πρέπει να το αποτυπώσεις με λέξεις στην σειρά, με κείμενα, με ρεπορτάζ, με άρθρα. Οτι καλύτερο μπορούσαμε, το κάναμε. Το συναίσθημα μας προσπερνά…

Θέλω πολύ όλος ο κόσμος να μπει σε αυτό το γήπεδο και να το χαρεί, όπως εμείς χθες. Να στείλει το βλέμμα του στον ουρανό και να χαμογελάσει σε όσους (μας) λείπουν. Να ευχαριστήσει όσους τον έκαναν ΑΕΚ, τον πήραν από το χέρι και τον έφεραν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚάρα καλώς επέστρεψες στη Νέα Φιλαδέλφεια… 

ΥΓ: Δημήτρη Μελισσανίδη ευχαριστούμε για το χθεσινό, ευχαριστούμε για το Παλάτι που έφτιαξες. Μπήκες στην κορυφή στην Ιστορία μας και στην καρδιά μας.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X