Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας: «Μία ημέρα ιστορική και συγκλονιστική για την ΑΕΚ, τη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Μελισσανίδη»

Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας: «Μία ημέρα ιστορική και συγκλονιστική για την ΑΕΚ, τη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Μελισσανίδη»
Photo Credits: INTIME

Η παράταξη του Γιάννη Βούρου έγραψε για τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέα Χαλκηδόνα και η παράταξη του Γιάννη Βούρου, καλωσόρισαν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά έγραψε:

«Μία μέρα ιστορική, μία μέρα συγκλονιστική.

Για την μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ.

Για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.  Για τον μεγαλομέτοχο και διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη, που έκανε πράξη το μεγάλο όνειρο όλων των Ενωσιτών!

Νέα Φιλαδέλφεια και ΑΕΚ, ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια από τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, όπως ακριβώς συνέβη το 1930 και για 73 χρόνια, συνεχίζουν την κοινή τους πορεία στις σελίδες της ιστορίας.

Στις σελίδες του παρόντος και του μέλλοντος. ΑΕΚ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!»

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X