Δεν μπορούσε να λείπει η «Βασίλισσα» από τον «Ναό» (ΦΩΤΟ)

Δεν μπορούσε να λείπει η «Βασίλισσα» από τον «Ναό» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η μπασκετική ΑΕΚ ήταν παρούσα στα εγκαίνια της Αγιά Σοφιάς - Opap Arena

Σε μια φαντασμαγορική και συγκινητική βραδιά η ΑΕΚ εγκαινίασε το νέο της στολίδι, την «Αγιά Σοφιά – Opap Arena». Μια βραδιά που θύμισε σε όλους το μεσαίο γράμμα του ονόματος της, Ένωση. Για αυτό, εκπρόσωποι από όλα τα αθλήματα του κλαμπ βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, για να γιορτάσουν μαζί.

Φυσικά από τα εγκαίνια του «Ναού» δεν θα μπορούσε να λείπει η «Βασίλισσα». Η μπασκετική ΑΕΚ έδωσε το παρών από νωρίς στην Φιλαδέλφεια με αντιπροσωπεία της. Συγκεκριμένα στην πλατεία του Αετού, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έστησαν ένα pop-up store για να μιλήσουν με τον κόσμο αλλά και να προωθήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, κάτι που άρεσε στους οπαδούς της Ένωσης.

Από την ΑΕΚ παραβρέθηκαν ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μαυροειδής, που ήταν πόλος έλξης για τους φίλους της Ένωσης, βγάζοντας δεκάδες φωτογραφίες με τον κόσμο, ενώ μαζί ήταν και ο Managing Director της ομάδας, Τάκης Τριαντόπουλος.

Δεν μπορούσε να λείπει η «Βασίλισσα» από τον «Ναό» (ΦΩΤΟ)

Την αντιπροσωπεία συμπλήρωναν η assistant general Manager, Χριστίνα Σκέντζιου και ο υπεύθυνος του τμήματος Marketing, Γιάννης Δασκολιάς. Αργότερα έφτασαν και ο GM της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας αλλά και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου, με την «Βασίλισσα» να έχει πολυπρόσωπη παρουσία στα εγκαίνια.

Μάλιστα, επειδή υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, θα επαναληφθεί και την Δευτέρα πριν τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό. Η μπασκετική ΑΕΚ χρειάζεται την βοήθεια του κόσμου της, αφού και εκείνη ξεκινάει της υποχρεώσεις της σε λίγες μέρες, ελπίζοντας σε καλύτερη πορεία από πέρσι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X