Σταϊκούρας για τα εγκαίνια: «Γήπεδο στολίδι για τη χώρα - Σημαντική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ»

Σταϊκούρας για τα εγκαίνια: «Γήπεδο στολίδι για τη χώρα - Σημαντική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «παρών» στα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OΡΑΡ Arena», μεταξύ άλλων πολιτικών προσώπων της χώρας, έδωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο υπουργός οικονομικών βρέθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ, εκεί όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας για την παρουσία του στα εγκαίνια:

«Είναι γνωστό ότι είμαι ΑΕΚτσής. Θα πάω και σήμερα στη Λαμία, που παίζει με τον Λεβαδειακό…
Χθες ήταν μία σημαντική μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για μία ιστορική ομάδα της χώρας, όπως είναι η ΑΕΚ. Πραγματικά αυτό το γήπεδο είναι στολίδι για τη χώρα. Είναι σημαντικό η χώρα να έχει καλά γήπεδα. Ανεβαίνει η ποιότητα του αθλητισμού, αναβαθμίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα χθες είχαμε την τύχη να δούμε πολύ σημαντικές πτυχές της πατρίδας μας, κυρίως του προσφυγικού ελληνισμού. Και αυτό είναι σημαντικό σε αυτό το γήπεδο θα αποτυπώνονται αυτές οι στιγμές στις επόμενες γενιές μέσα από τα μουσεία της ομάδας και του προσφυγικού ελληνισμού».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X