Εμπιστοσύνη στους Βάσκους

Εμπιστοσύνη στους Βάσκους

To  Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από Bundesliga και La Liga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν (21:30): Μάλλον θα χρειαστεί να γυρίσουμε αρκετά χρόνια πίσω αν θέλουμε να δούμε πότε είχε τόσο κακό ξεκίνημα η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί σε εφτά αναμετρήσεις έως τώρα στην Bundesliga έχουν τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Με αποτέλεσμα να βρίσκονται στο -5 από την κορυφή, εκεί που βρίσκεται η Ουνιόν Βερολίνου. Σαφώς και έχουν ακόμα το προβάδισμα, όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλωστε είναι ο σύλλογος που κυριαρχεί και αργά ή γρήγορα θα βρει τον δρόμο της.

Θέλει πάντως χρόνο στη μετά – Λεβαντόφσκι εποχή, φαίνεται πως η αποχώρηση του Πολωνού την έχει επηρεάσει περισσότερο απ’ ότι περίμενε κανείς. Και ο Νάγκελσμαν βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πολύ μεγάλη αμφισβήτηση, υπάρχουν ήδη ονόματα υποψηφίων για να τον αντικαταστήσουν. Τελευταίο της παιχνίδι πριν από τη διακοπή αυτό με την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας. Με την Μπάγερν να γνωρίζει την ήττα με 1-0 χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Μπερίσα στο 59’. Πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν οι Βαυαροί.

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν (21:30): Ακόμα πιο άσχημα έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η Λεβερκούζεν, η οποία βρίσκεται οριακά στη ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις πέντε βαθμούς σε εφτά αγώνες, μια νίκη απέναντι στη Μάιντζ με 3-0 εκτός έδρας. Πριν από τη διακοπή ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Βέρντερ Βρέμης σε παιχνίδι που άνοιξε το σκορ στο 57’ με τον Ντεμιρμπάι αλλά ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πριν απ’ αυτό, πάντως, είχε δείξει σημάδια ανάκαμψης, επικρατώντας στο Champions League με 2-0 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Μπάγερν αυτή τη στιγμή δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια και δη στην έδρα της. Απέναντι σε μια Λεβερκούζεν που απογοητεύει σε αυτό το πρώτο διάστημα της σεζόν, οι Βαυαροί μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Σε ένα ματς που γενικά αναμένεται ανοιχτό. Δεν βρίσκω ενδιαφέρον στις αποδόσεις με γκολ, είναι πολύ χαμηλά ακόμα και συνδυαστικά με αποτέλεσμα, θα πάμε σε ημίχρονο/τελικό. Πάμε στοίχημα με 1/1 σε απόδοση 1.90 (Pamestoixima).

NBA Στοίχημα Δύση: Φτάνει στο 21.00

Μπιλμπάο – Αλμερία (22:00): Αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική στο ‘San Mames’. Εξαιρετική για την ώρα η παρουσία της Μπιλμπάο στη διοργάνωση. Μοναδικό μελανό σημείο το 0-1 από την Εσπανιόλ, αποτέλεσμα που την αδικεί καθώς δικαιούταν μίνιμουμ την ισοπαλία. Και αυτό φάνηκε στις νίκες που ακολούθησαν, με το εμφατικό 4-1 στην έδρα της Έλτσε και το 3-2 εντός επί της Βαγιεκάνο. Μετράει συνολικά 4Ν-1Ι-1Η με γκολ 12-4 και με 13 βαθμούς είναι στην 4η θέση. Σκληρός ο ανταγωνισμός και δύσκολα θα αντέξει, μπορεί όμως να στοχεύει σε ένα εισιτήριο για το Europa ή το Conference League. Μπόλικες επιστροφές για την ομάδα του Βαλβέρδε, στο ιατρικό δελτίο πλέον μόνο οι Μπερσίτσε και Βιβιάν.

Μια δύσκολη σεζόν περιμένει την Αλμερία, που έχει ως μεγάλο στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Θα πρέπει πάντως να κάνει μια υπέρβαση για να τα καταφέρει. Μετά την ισοπαλία στο Έλτσε και τη μεγάλη νίκη επί της Σεβίλλης, ακολούθησαν τρεις σερί ήττες στα ματς με Βαγιαδολίδ, Οσασούνα και Μαγιόρκα, όλες στο 0-1… Με συνολικό απολογισμό 1Ν-1Ι-4Η και γκολ 4-7 είναι στην 16η θέση με 4 βαθμούς, όσους και η Εσπανιόλ (17η), Βαγιαδολίδ (18η, εντός ζώνης υποβιβασμού). Μάρτος και Νιέτο είναι νοκ άουτ, μάζη με τον χρόνο δίνουν οι αμφίβολοι Θεντέλες, Μελέρο, Μιλοβάνοβιτς και Πόζο.

NBA Στοίχημα Ανατολή: Περιμένουμε εκπλήξεις

Μπιλμπάο – Αλμερία (22:00): Ομάδα που φωνάζει… Βαλβέρδε η Μπιλμπάο. Πειθαρχημένη, γρήγορη, συμπαγής στον αγωνιστικό χώρο. Με κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, συνέπεια στη δημιουργία και καλή αμυντική συμπεριφορά με εξαίρεση το τελευταίο ματς. Συχνά πληρώνει το γεγονός της απουσίας ενός φορ – killer, όταν όμως έχει κέφια ο Ινιάκι Γουίλιαμς και συνδράμουν οι μεσοεπιθετικοί, γίνεται αδίστακτη. Όπως συνέβη με Έλτσε και Βαγιεκάνο. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να έχει διάρκεια στην αποτελεσματικότητα. Η Αλμερία παίζει με τον μοναδικό τρόπο που μπορεί. Πίσω από τη μπάλα, με τρεξίματα, δύναμη και την ελπίδα πως θα σκοράρει στην κόντρα. Υπολείπεται ποιότητας για τα δεδομένα της κατηγορίας, είναι όμως μαχητική και τα δίνει όλα στο γήπεδο. Αν αυτό φτάνει για να σώσει την παρτίδα θα αποδειχθεί στο τέλος.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Αυτή την περίοδο τουλάχιστον, οι δύο ομάδες δεν έχουν σχέση. Ξέχωρα από τη δυναμική στο χορτάρι, η Μπιλμπάο είναι σε θετικό μομέντουμ και παίζει με αυτοπεποίθηση, τη στιγμή που η Αλμερία έχει πίεση και είναι ανασφαλής. Στηρίζουμε το φαβορί και θα πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό 1 & over 5,5 κόρνερ για τη Μπιλμπάο σε απόδοση 2.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X