ΑΕΚ: Σε λειτουργία και οι VVIP θέσεις στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» με όλες τις ανέσεις! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Σε λειτουργία και οι VVIP θέσεις στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» με όλες τις ανέσεις! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον Ναό της ΑΕΚ την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπερσύγχρονο και με όλες τις ανέσεις το νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Πιο συγκεκριμένα, στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», έχουν τεθεί σε λειτουργία οι VVIP θέσεις, εκεί όπου οι κάτοχοι των θέσεων μπορούν να έχουν τα πάντα στο… πιάτο τους.

Εκεί βρίσκονται tablet για να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη του κατόχου διαρκείας, ενώ θα μπορεί να δει στιγμιότυπα από τον αγώνα.

Οι εν λόγω θέσεις έχουν δικό τους κλιματισμό, ενώ είναι στα πρότυπα της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, όπως έχουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Δείτε εδώ:

ΑΕΚ: Σε λειτουργία και οι VVIP θέσεις στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» με όλες τις ανέσεις! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Σε λειτουργία και οι VVIP θέσεις στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» με όλες τις ανέσεις! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Σε λειτουργία και οι VVIP θέσεις στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» με όλες τις ανέσεις! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Σε λειτουργία και οι VVIP θέσεις στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» με όλες τις ανέσεις! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Σε λειτουργία και οι VVIP θέσεις στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» με όλες τις ανέσεις! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Σε λειτουργία και οι VVIP θέσεις στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» με όλες τις ανέσεις! (ΦΩΤΟ)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X