ΑΕΚ: Ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος νέος τεχνικός Σύμβουλος Olympic Hall

ΑΕΚ: Ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος νέος τεχνικός Σύμβουλος Olympic Hall
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνεχίζει να ανεβαίνει σε όλα τα επίπεδα

Σε μία… προσθήκη προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, καθώς ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Ιωάννη Λαμπρόπουλο, ο οποίος θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος των εγκαταστάσεων στο Παλάτι της ομάδας στα Άνω Λιόσια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

Η αυτονόητη αναδόμηση της ΑΕΚ BC σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε, ότι καθήκοντα Τεχνικού Συμβούλου Εγκαταστάσεων, του Olympic Hall Άνω Λιοσίων, αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

H ΑΕΚ BC τον καλωσορίζει και τον ευχαριστεί για την αποδοχή της πρόσκλησής της. Ο κ. Λαμπρόπουλος θα συμβάλλει εθελοντικά στην προώθηση των πρωτοβουλιών για τη δημιουργία της «κιτρινόμαυρης» Πολιτείας, στο πλευρό του Συμβούλου Εγκαταστάσεων κ. Σάββα Ανεστιάδη, προσδίδοντας εμπειρία και τεχνογνωσία στα μελλοντικά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος έχει γεννηθεί το 1960 στην Νέα Ιωνία Αττικής. Μεγάλωσε στην Μεταμόρφωση Αττικής και από το 1981 διαμένει στο Χαλάνδρι.

Είναι νυμφευμένος και έχει δύο παιδιά .

Είναι απόφοιτος της ΑΣΕΤΕΜ, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών .

Από 1983 έως 1999 εργάστηκε στον ‘Ομιλο INTERAMERICAN ως τεχνικός προϊστάμενος της διεύθυνσης περιούσιας του Ομίλου συμμετέχοντας σε όλα τα έργα αυτεπιστασίας  του Ομίλου.

Από το 1999 έως το 2007 εργάστηκε στον Όμιλο ALPHA TV με τον τίτλο του διευθυντή τεχνικής λειτουργίας και του διευθυντή λειτουργίας που περιελάμβανε τους τηλεοπτικούς σταθμούς ALPHA TV και CHANNEL 9 και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς  ALPHA 98,9  και  ALPHA 96,5.

Από το 2008 έως το 2012 εργάστηκε  για την δημιουργία του ομίλου ΜΜΕ του κυρίου Β. ΡΕΣΤΗ με την ιδιότητα του Γενικού Διευθυντή, που περιελάμβανε τους τηλεοπτικούς σταθμούς MTV, NICKELODEON, TELETIME, NICKELODEON PLUS και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς VIMA FM και MUSIK.

Από το 2012 έως το 2014 εργάστηκε στον Όμιλο ΜΜΕ του κυρίου Φ. ΒΡΥΩΝΗ με την ιδιότητα του Γενικού Διευθυντή, που περιελάμβανε τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΧΤR Α , ZOOM, EXTRA Θεσσαλονίκης και δημιουργία του EPSILON TV .

Στη συνέχεια, από το 2014 έως το 2016 εργάστηκε στην DIGEA  με την ιδιότητα του διευθυντή περιφερικών σταθμών της Ελλάδος. Συμμετείχε στη μετάβαση της ψηφιακής εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X