ΑΕΚ: Πρεμιέρα αύριο για την ανδρική ομάδα πινγκ πονγκ

ΑΕΚ: Πρεμιέρα αύριο για την ανδρική ομάδα πινγκ πονγκ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει αύριο στην αγωνιστική δράση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρεμιέρα για την ανδρική ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ  στην Α1 Εθνική Κατηγορία, καθώς το Σαββατοκύριακο 01-02/10 αγωνίζεται στο ΣΕΦ, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (15:00) τον Ίφιτο Πατρών για την 2η αγωνιστική, καθώς η 1η αγωνιστική με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ΑΟ αναβλήθηκε. Την Κυριακή (10:00), η «Ένωση» θα κοντραριστεί με τον ΓΑΣ Έλευσις-«Δήμητρα», για την 3η αγωνιστική της Α1.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα του ΣΕΦ, με την ενισχυμένη ομάδα του «Δικεφάλου» να στοχεύει για ακόμα μία χρονιά ψηλά. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Άντον Χορτ, δήλωσε στο aek.gr: «Ανυπομονώ να φορέσω για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα τεράστιο κλαμπ και έλπίζω να βοηθήσω και εγώ όπως και οι συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε τις νίκες σε αυτήν την πρώτη αγωνιστική. Πάμε γερά».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X