Βούρος: «Αρχισε μαζεύεται ο κόσμος στη Φιλαδέλφεια, πρωτόγνωρη η ανυπομονησία»

Βούρος: «Αρχισε μαζεύεται ο κόσμος στη Φιλαδέλφεια, πρωτόγνωρη η ανυπομονησία»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Βούρος αναφέρθηκε στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος μαζεύεται ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Βούρος σε συνέντευξή του.

Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ανέφερε τα εξής:

«Η ανυπομονησία είναι πρωτόγνωρη, όχι μόνο για εκείνους που είναι φίλοι της ΑΕΚ. Ο κόσμος προσέρχεται τις πρώτες πρωινές ώρες, είτε με πούλμαν για να ξεναγηθούν στην πόλη είτε με ιδιωτικά αυτοκίνητα για να παρευρεθούν στα εγκαίνια.

Καλό είναι τα πούλμαν να σταθμεύουν εκτός πόλης, προς τη Ρενό ή την Εθνική οδό, και τα αυτοκίνητα να μην εμποδίζουν τη κανονική διέλευση. Αν το πετύχουμε αυτό, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο».

Στη συνέχεια, επισήμανε πως καλό για όλους θα είναι να χρησιμοποιήσουν όσοι βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια τα Μέσα Μεταφοράς για την μεγαλύτερη διευκόλυνσή τους:

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο και στις συσκέψεις που κάναμε με όλους τους Φορείς, τροχαία, ΗΣΑΠ και άλλους, συζητήσαμε για τους δρόμους που πρέπει να κλείσουμε, όμως αποφασίσαμε να περιμένουμε 1-2 αγωνιστικές για να αντιληφθούμε το μέγεθος της συμφόρησης στην πόλη. Είναι κάτι που θα το βιώσουμε και πώς θα εξελιχθεί στην πορεία. Η Ευρωπαϊκή Οδηγία προβάλλει τη μεταφορά μέσων ΜΜΜ. Θα είναι αυξημένα τα δρομολόγια κατά την προσέλευση και την αποχώρηση του κόσμου».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι:

«Υπάρχει προγραμματισμός για γιγαντοοθόνη, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο. Υπάρχουν, άλλωστε, και τα μαγαζιά που έχουν τις οθόνες και θα μπορούν με την μπυρίτσα τους να απολαύσουν την εκδήλωση, ενώ θα πρέπει να προσέξουμε το “σπίτι” μας και να μην γεμίσει με σκουπίδια η πόλη μας».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X