Το enwsi.gr ανοίγει τις πύλες της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» - Στις 18:30 η πρώτη LIVE εκπομπή μέσα από τον ΝΑΟ της ΑΕΚ!

Η Περιφέρεια Αττικής αποκάλυψε ότι έχει βάλει 35 εκατ. ευρώ για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και τα συνοδά έργα - Η χρηματοδότηση για Βοτανικό-ΣΕΦ
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά όλα όσα θα γίνουν στον Ναό της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» και το enwsi.gr φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει!

Πιο συγκεκριμένα, το Ενωση TV θα κάνει την πρώτη εκπομπή μέσα από τον Ναό του κάθε φίλου της ΑΕΚ. Ο Σταύρος Καζαντζόγλου μαζί με το όλο επιτελείο του enwsi.gr θα σας μεταφέρουν ζωντανά όλα όσα γίνονται πριν τη μεγαλύτερη βραδιά της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.

Δυνατές στιγμές, αναμνήσεις από τα παλιά και συγκίνηση για το άνοιγμα των πυλών του Ναού αλλά και του μέλλοντος του συλλόγου. Μία εκπομπή που θα αγγίξει όλους τους φίλους της ΑΕΚ.

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X