ΑΕΚ: «Να χαρούμε τη στιγμή που περιμέναμε 19 χρόνια - Ελάτε έγκαιρα, χρησιμοποιείστε ΜΜΜ»

Σταύρος Καζαντζόγλου: «Η ΑΕΚ μπαίνει στο κάστρο της και από εκεί θα δώσει όλες τις "μάχες"» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Σημαντική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη μέρα των εγκαινίων για την ΑΕΚ έφτασε και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε μία σημαντική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως στο γήπεδο ο κόσμος της ομάδας να έρθει από νωρίς για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ενώ παράλληλα, να μην έρθει κάποιος χωρίς εισιτήριο και παράλληλα αν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν τα ΜΜΜ για την μετακίνηση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

«Φίλοι της ομάδας μας.

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την στιγμή που όλοι περιμέναμε εδώ και πάνω από 19 χρόνια. Για να χαρούμε όλοι μας σε όλο τους το μεγαλείο τα επίσημα εγκαίνια της OPAP Arena στην Νέα Φιλαδέλφεια, ας προσπαθήσουμε όσο μπορεί ο καθένας από μας για κάποια πράγματα που θα κάνουν την όλη διαδικασία πιο εύκολη. Σας παρακαλούμε θερμά να προσέλθετε στο γήπεδο όσο το δυνατό πιο κοντά στην ώρα που θα ανοίξουν οι θύρες, δηλαδή στις 5 το απόγευμα.

Είναι επίσης αναγκαίο να τονιστεί πως στο γήπεδο δεν πρέπει να επιχειρήσει να έρθει κανείς φίλος της ΑΕΚ που δεν έχει καταφέρει να προμηθευτεί εισιτήριο. Αυτό είναι βασική οδηγία από την ΕΛ. ΑΣ.

Τέλος, σας θυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως η αστυνομία καλεί τους φιλάθλους μας, στο μέτρο του δυνατού να προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια για να φτάσουν στην Νέα Φιλαδέλφεια χρησιμοποιώντας Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κι όχι τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε Σπίτι μας!»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X