Νις: Παραδοχή Φαβρ για το μπάχαλο με τους τερματοφύλακες

Νις: Παραδοχή Φαβρ για το μπάχαλο με τους τερματοφύλακες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άσχημα έχει ξεκινήσει χρονιά για τη Νις, με τα αρνητικά αποτελέσματα να έχουν φέρει αναστάτωση στην ομάδα. Ένα από τα προβλήματα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ο προπονητής της, Λούσιαν Φαβρ, είναι και η διαχείριση των τερματοφυλάκων του.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, παραδέχτηκε πως δυσκολεύεται να διαχειριστεί την κατάσταση μεταξύ των Σμάιχελ και Μπούλκα, ενώ επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας: «Σίγουρα είναι μια δύσκολα διαχειρίσιμη κατάσταση, αλλά πρέπει να παρθεί μία απόφαση. Είμαστε τυχεροί που διαθέτουμε δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες και είναι λογικό όταν κάποιος δεν αγωνίζεται να μην είναι χαρούμενος».

Ο Μάρτσιν Μπούλκα αποκτήθηκε με δανεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν, με την προοπτική να αποτελέσει τον βασικό γκολκίπερ. Στο τέλος, ωστόσο, της μεταγραφικής περιόδου, η απόκτηση του Σμάιχελ περιέπλεξε τα πράγματα μεταξύ των δύο τερματοφυλάκων και του προπονητή.

Πηγή: Σπορ ΦΜ

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X