ΑΕΚ: Σπουδαίες επιτυχίες για τον Κώστα Κατσιλιέρη στην ποδηλασία

ΑΕΚ: Σπουδαίες επιτυχίες για τον Κώστα Κατσιλιέρη στην ποδηλασία
Photo Credits: INTIME

Η ποδηλασία της ΑΕΚ συνεχίζει να διαπρέπει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ακόμα σπουδαίες επιτυχίες για το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ και τον Κώστα Κατσιλιέρη!

Το Σαββατοκύριακο 24-25/09, διεξήχθη στα Μέθανα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου των Μάστερς, στα αγωνίσματα της ατομικής χρονομέτρησης και του αγώνα αντοχής. Την αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελούσαν οι Βαγγέλης Σακέλλης και Ανδρέας Γεωργόπουλος στην κατηγορία Γ΄ και ο Κώστας Κατσιλιέρης στην κατηγορία Δ΄.

Ο Πρωταθλητής μας Κώστας Κατσιλιέρης κατέκτησε 2 νίκες και στα 2 αγωνίσματα της κατηγορίας του, «διαλύοντας» τον ανταγωνισμό, αλλά δυστυχώς δεν του δόθηκε η φανέλα του Πρωταθλητή Ελλάδος, καθώς δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών, ενώ είχαν δηλωθεί 12 που είναι και το όριο συμμετοχών, προσήλθαν τελικά 11, με αποτέλεσμα να συγχωνευθεί η κατηγορία του με τη Γ΄.

Ο Βαγγέλης Σακέλλης κατετάγη 15ος, εμφανώς κουρασμένος από την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Δρόμου Μάστερς που έλαβε μέρος πριν μία εβδομάδα, ενώ ο Ανδρέας Γεωργόπουλος συνεπής σε όλους τους αγώνες που έχει το καλεντάρι ποδηλασίας κατετάγη 28ος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X