Ψήφος εμπιστοσύνης στη Βάσκο

Ψήφος εμπιστοσύνης στη Βάσκο

Επιλογές από την Βραζιλία για το Stoiximaview

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από τη Β Βραζιλίας.

Τομπένσε – Νοβοριζοντίνο (01:00): Έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη η Τομπένσε, καθώς η τελευταία φορά που πανηγύρισε ήταν στις 31 Αυγούστου. Έκτοτε, η ομάδα του Μπρούνο Πιβέτι μέτρησε τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Αυτά τα αποτελέσματα είχαν ως συνέπεια να υποχωρήσει στη βαθμολογία. Πλέον, αντί να κοιτάζει την άνοδο, μάλλον πρέπει να προσπαθήσει να ξεμπερδέψει άμεσα με την παραμονή. Με 40β. βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -8 από την τετράδα, 7 στροφές πριν το φινάλε.

Τομπένσε – Νοβοριζοντίνο (01:00): Σε… ελεύθερη πτώση η Νοβοριζοντίνο. Τι να πει κανείς βλέποντας ότι έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια; Έπίσης, έχει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να δίνει πλέον μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η ομάδα του Ματσόλα Τζούνιορ πρέπει να αλλάξει άμεσα την εικόνα της, γιατί αν συνεχίσει έτσι, δεν θα τη… βγάλει καθαρή. Μπορεί να απομένουν ακόμη 7 αγώνες, αλλά όταν βρίσκεσαι στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, τα πολλά λόγια είναι… φτώχεια!

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Τομπένσε – Νοβοριζοντίνο (01:00): Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η Τομπένσε ήταν η νικήτρια με 3-1 στην έδρα της Νοβοριζοντίνο. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, έπαιξαν οι δύο αποβολές των γηπεδούχων με το σκορ στο 1-1. Έχουν συναντηθεί άλλεςδύο φορές την περασμένη σεζόν με τις δύο ομάδες να έχουν από μια νίκη στην έδρα της αντιπάλου τους.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Ας δούμε τι θα παίξουμε στο στοίχημα. Η Τομπένσε είναι μια από τις τρεις αήττητες ομάδες στο γήπεδό τους (8-7-0) μαζί με την πρωτοπόρο Κρουζέιρο και τη Βάσκο Ντα Γκάμα. Απέναντί της έχει τη Νοβοριζοντίνο, η οποία είναι μια από τις πιο αδύναμες ομάδες μακριά από το δικό της (2-4-9). Θα πάμε στοίχημα με την επιλογή να κερδίσει ένα από τα δύο ημίχρονα η Τομπένσε σε απόδοση 1.82 (Pamestoixima).

Ειδικά & Μακροχρόνια στοιχήματα Ευρωλίγκα

Βάσκο Ντα Γκάμα – Λοντρίνα (03:30): Πολύ μεγάλο ντέρμπι για την 32η δεύτερη αγωνιστική στη Β Βραζιλίας, με Βάσκο Ντα Γκάμα και Λοντρίνα να διεκδικούν θέση στην τετράδα. Έφτά στροφές πριν από το φινάλε, η Βάσκο είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς, τρεις βαθμούς λιγότερους και μια θέση πιο χαμηλά η Λοντρίνα. Οι πρώτοι τέσσερις παίρνουν την άνοδο για τα μεγάλα σαλόνια, με την Κρουζέιρο να την έχει εξασφαλίσει ήδη καιτις Γκρέμιο και Μπαΐα να είναι πολύ κοντά στο να την εξασφαλίσουν.

Ηταν φαβορί και η Βάσκο, αλλά ο Σεπτέμβρης ήταν… καταστροφικός. Τρεις ήττες και μια νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, όλες εκτός έδρας. Τελευταία ήττα ήταν το 0-3 εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Κρουζέιρο. Σε ένα ματς που δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 25’ και είδε την εστία της να παραβιάζεται άλλες δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο. Στην έδρα της πάντως τα πράγματα είναι διαφορετικά. 14 σερί ματς αήττητη είναι εκεί και σίγουρα το… κάστρο της είναι ο λόγος που διεκδικεί την άνοδο. Οφείλει να το αποδείξει και απέναντι στην Λοντρίνα, η οποία επίσης ηττήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι της.

Βάσκο Ντα Γκάμα – Λοντρίνα (03:30): Έντός έδρας μάλιστα από την Πόντε Πρέτα με 0-2, σε ένα ματς που δεν ήταν χειρότερη. Έίχε την μπάλα, είχε ευκαιρίες, η Πόντε Πρέτα βρήκε γκολ σεκόντρα επίθεση στο 60’ και ένα ακόμα στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν η Λοντρίνα είχε βγει όλη μπροστά για να βρει γκολ ισοφάρισης. Πέντε χαμένοι βαθμοί στα δύο τελευταία ματς, αν δεν πάρει το ντέρμπι τότε το όνειρο της ανόδου θα αρχίσει να χάνεται.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Βάσκο στην έδρα της είναι ανίκητη. Έκεί έχει στηρίξει όλη της την πορεία, εκεί στηρίζεται και ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών. Προκειμένου να κατακτήσει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία της Βραζιλίας. Θα πάμε στοίχημα με άσο σε απόδοση 1.80 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X