Ποιος μιλάει: Ο Ολυμπιακός δεν πλήρωνε για πάνω από 2 χρόνια την ΕΟΕ για το «Καραϊσκάκη» και... συνεχίζουμε!

Ποιος μιλάει: Ο Ολυμπιακός δεν πλήρωνε για πάνω από 2 χρόνια την ΕΟΕ για το «Καραϊσκάκη» και... συνεχίζουμε!
Photo Credits: INTIME

«Φέσι» 35 μηνών από τον Ολυμπιακό στην ΕΟΕ για το «Καραϊσκάκη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τον Νοέμβριο του 2021 η ΕΟΕ ψάχνει τρόπο να πάρει τα οφειλόμενα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη χρήση του Καραϊσκάκη.

Μάλιστα στις αρχές του 2021, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος είχε συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη για να του υπενθυμίσει το θέμα. Ο υφυπουργός Αθλητισμού για να αποφύγει την… καυτή πατάτα πέταξε την μπάλα στην εξέδρα, λέγοντας πως θα συσταθεί μία επιτροπή με πρόεδρο τον γγΑ Γιώργο Μαυρωτά, ώστε να εξεταστεί το ζήτημα.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα τα οποία περίμενε η ΕΟΕ, προορίζονται για την προετοιμασία των αθλητών, αλλά με τις… πλάτες του ίδιου του Λευτέρη Αυγενάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει να μην καλύπτει τα οφειλόμενα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τις συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις που διαχειρίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το γήπεδο, βάσει του νόμου 3130/2003 από την 1η Ιανουαρίου 2019 θα έπρεπε να καταβάλουν χρήματα στη ΓΓΑ. Στο άρθρο 4 παρ. ε του συγκεκριμένου νόμου αναφέρονται τα εξής: “Ποσοστό δεκαπέντε τοις εκατό (15%) επί των εσόδων από τα εστιατόρια και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών χώρων του σταδίου θα καταβάλλεται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η υποχρέωση της ως άνω καταβολής αρχίζει 15 χρόνια μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004…”.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X