Αρκάδη: «Η ΑΕΚ επιστρέφει σπίτι της, στα πατρογονικά εδάφη - Βραδιά συγκίνησης, βασισμένη στην Ιστορία» (VIDEO)

Αρκάδη: «Η ΑΕΚ επιστρέφει σπίτι της, στα πατρογονικά εδάφη - Βραδιά συγκίνησης, βασισμένη στην Ιστορία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»:

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ώρες έμειναν μόνο για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ Αγγελική Αρκάδη μίλησε στην ΕΡΤ για τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» σχετικά με το τι να περιμένουμε αύριο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μια ημέρα πριν τη μεγάλη γιορτή που επιστρέφει η ΑΕΚ στα πατρογονικά της εδάφη, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα είναι μια βραδιά χαράς, συγκίνησης, γιορτής. Μια βραδιά βασισμένη στην ιστορία και τα έντονα συναισθήματα.

Έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα, πολύ χαρακτηριστικά βίντεο που αναφέρονται στην ίδρυση του συλλόγου, στα μεγάλα επιτεύγματά του, στους ανθρώπους που έγραψαν ιστορία. Έχουμε ετοιμάσει βίντεο που θα είναι αφιερωμένα στη μνήμη των ανθρώπων που πρόσφεραν στην ΑΕΚ από διάφορα πόστα και δεν θα είναι αύριο μαζί μας. Για αυτό το λόγο θα ανάψουν και οι πυρσοί του γηπέδου.

Επίσης έχουμε φτιάξει ένα βίντεο με τα πρόσωπα που τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει από τη ζωή και δεν πρόλαβαν να απολαύσουν την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα έχουμε πολλή μουσική, τραγούδια, χορούς. Θέλουμε να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Το γήπεδο ανοίγει πολύ νωρίς. Είναι το πρώτο επίσημο event εδώ. Να έρθει νωρίς ο κόσμος. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μην ταλαιπωρηθεί κανείς»


Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X