Δεν μπορούν να μας αγγίξουν μικροπρέπειες και συμπλέγματα, γιατί εμείς τώρα πετάμε!

Δεν μπορούν να μας αγγίξουν μικροπρέπειες και συμπλέγματα, γιατί εμείς τώρα πετάμε!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, εννοείται για το Ναό της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξημερώνει Πέμπτη και λέμε ότι αύριο, ΝΑΙ ΑΥΡΙΟ, θα πάμε στα εγκαίνια του γηπέδου-ναού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! Και την Δευτέρα, δηλαδή σε τέσσερις μέρες θα πάμε στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Opap Arena».

Θα πάμε από νωρίς στην ΠΟΛΗ ΜΑΣ, για να πιούμε τον καφέ μας, να φάμε, να συναντηθούμε με αδέρφια και να γελάσουμε και μετά δεν θα χρειαστεί να μπούμε στο αμάξι για να φύγουμε για ΟΑΚΑ ή για οποιοδήποτε άλλο γήπεδο.

Αυτό από μόνο του είναι μαγικό διότι συμβαίνει ύστερα από δύο δεκαετίες προσφυγιάς της ομάδας μας και φυσικά με όλα αυτά που μεσολάβησαν μέσα σε αυτές τις δεκαετίες.

Μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές

Το γεγονός δε, ότι δεν θα πηγαίνουμε πλέον απλά σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο της ΑΕΚ, καθιστά τις στιγμές που ήδη βιώνουμε, μα κυρίως αυτές που έχουμε να ζήσουμε και που ακόμα δεν μπορούμε να φανταστούμε, ως μοναδικές και ανεπανάληπτες.

Ημέρες, νύχτες, στιγμές που θα κουβαλάμε μέσα μας για πάντα. Μέχρι το τέλος του καθενός μας. Την τύχη μας που είμαστε υποστηριχτές αυτής της ιδέας, ούτως ή άλλως, την ευγνωμονούμε, ακόμα και στις πιο δύσκολες και στις πιο πικρές καταστάσεις.

Πλέον, με αυτό το στολίδι ορθωμένο στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, αυτή μας την τύχη, όχι απλά θα την ευγνωμονούμε, αλλά θα την δοξολογούμε. Θα επαναλάβω μόνο, μιας και είμαστε στην παραμονή πλέον της δικής μας «Άγιας Νύχτας», να προσέξουμε όλοι αύριο τους εαυτούς μας και τους ανθρώπους μας, για τη διαχείριση της συγκίνησης. Όσο αυτό γίνεται…

Κίνηση μεγαλοψυχίας, αλλά και μήνυμα για το πως βλέπει η ΑΕΚ το ποδόσφαιρο

Την Τετάρτη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε μια πολύ γενναία κίνηση, μια κίνηση μεγαλοψυχίας, προκαλώντας όλους τους προέδρους των ομάδων στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ.

Όλους, μηδενός εξαιρουμένου. Είναι μια κίνηση που αρμόζει στο μεγαλείο της ΑΕΚ και στη σημασία της στιγμής. Αλλά παράλληλα είναι κι ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το πως αντιλαμβάνεται η ΑΕΚ το ποδόσφαιρο και πως θα έπρεπε να το αντιλαμβάνονται οι πάντες. Το μήνυμα αυτό είναι πως όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν το σπίτι τους, την έδρα τους, ένα σύγχρονο γήπεδο.

Τώρα, το ποιοι ενοχλούνται, ποιοι πονάνε σε βαθμό πραγματικά απίστευτο, που η ΑΕΚ θα έχει πλέον τη δική της φυσική έδρα, είναι κάτι που το διαπιστώνει καθημερινά όλη η φίλαθλη Ελλάδα και όχι μόνο οι ΑΕΚτζήδες.

Όμως εμάς, καμιά μικροπρέπεια και κανένα σύμπλεγμα, δεν μπορεί να μας αγγίξει τώρα. Γιατί εμείς τώρα πετάμε! Έχουμε ανέβει στα φτερά του δικέφαλου αετού και πετάμε πάνω από το Ναό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X