ΑΕΚ: Στο μυαλό του Αλμέιδα είναι πάντα ο Ιωνικός!

ΑΕΚ: Στο μυαλό του Αλμέιδα είναι πάντα ο Ιωνικός!
Photo Credits: INTIME

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη μεγάλη γιορτή των εγκαινίων, αλλά ο Αλμέιδα σκέφτεται από τώρα το ματς με τον Ιωνικό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δευτερόλεπτα ως τα εγκαίνια και το πρώτο ματς μοιάζουν με αιώνες για τον κόσμο της ΑΕΚ. Είναι η μεγάλη μέρα. Η πιο ιστορική. Αυτό είναι το θέμα της ημέρας. Κάθε μέρα. Τι γίνεται όμως με το αγωνιστικό; Καλές και άγιες οι γιορτές, αλλά τη Δευτέρα υπάρχει και αγώνας. Προφανώς υπάρχει η εντύπωση ότι ο Ιωνικός θα χάσει με κάτω τα χέρια. Με 3-0 τουλάχιστον. Η προσέγγιση αυτή έχει βάση την ψυχολογία του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Θα το πάρει η κερκίδα τον αγώνα. «Και η Ρεάλ να έρθει, θα χάσει». Αυτή είναι η εικόνα, η ιδέα, η πεποίθηση. Υπάρχει βάση. Από την άλλη όταν αρχίζει ένα ματς κανείς δεν χάνει από την κερκίδα και μόνο.

Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει και ποδόσφαιρο. Κι αυτό είναι κάτι που το ξέρει καλά ο Αλμέιδα. Έχει ζήσει πολλά εγκαίνια ως παίκτης και ξέρει καλά ότι δεν θέλει πολύ να γίνει η ζημιά. Δεν είναι μόνο η συγκινησιακή φόρτιση. Μπορεί οι παίκτες του Ιωνικού να… χαζεύουν την εξέδρα, αλλά το ίδιο θα συμβαίνει και τους παίκτες της ΑΕΚ κι αυτό είναι κάτι το ανθρώπινο.

Ο Ιωνικός δεν θα παίξει για να χάσει

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X